Nekem kellene a beteg anyukám mellé apolót fogadnom?
De a húga nem tudja vissza ajándékozni az ápolásért cserébe? :0
Vagy ő meg az ő részét ajándékozza oda akkor
Tudja, de nyilvánvalóan nem fogja.
Én úgy állnék, a dologhoz, hogy a húgom iránti gyűlölet és az o anyagi helyzete mellékes lenne a kérdésben, hogy segítenek-e azt az anyukámmal való viszony határozná meg, így a válasz a saját szülő testvér kapcsolatokból kiindulva igen lenne. Nem az egészet persze, nem akarnék belerokkani de a felét (2 testvér esetén midnenkeppen).
Tehát ő oda ajándékozta a részét a húgának az ápolásért cserébe.
De a húga nem ajándékozhatja neki a saját részét mert nem az nem az övé.
a "magyar" ápoló - aki rendszerint valamilyen erdélyi néni - havi 300 plusz szállás és kaja.
a szakképzett ugyanez, 450 és 500 között. ha ugyan van még valaki, aki nem ment ki külföldre
célszerűbb lenne anyunak egy intézetet keresni, különben a betegségére szép lassan rámegy a család. én tavaly csináltam ezt végig,borzalmas volt..
Attól, hogy külföldön élsz és lemondtál a házról attól még az anyukád. Ha szereted és megteheted támogasd. Ha nem okoz problémát egy ápoló kifizetése akkor azzal, ha anyagilag gond lenne, esetleg a költségek felét, te ezt te látod, hogy mi fér bele.
Ne azért mert húgod panaszkodik, hanem anyukád miatt, hogy neki jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!