Tènyleg én lennék a szaralak férjem beteg apja miatt?
Figyelt kérdés
15 éve mióta együtt vagyunk a férjemmel azt hallgatom hogy az apja haldoklik. Minden karácsonykor azt hallgatn ez apám utolsó karácsonya, itt kell töltenünk. Holott nekem is vannak szüleim akik szeretnék látni az unokájukat. (Külföld) Most apja megint kórházba került mert nincs jól igaz nem tudni mi baja csak nincs jól meg haldoklik... és férjemmel nem lehet beszélni. Elvonul, kivonja magát a családi életből bezárkózik a szobájába (mert külön szobánk van) és én vagyok a gyerekekkel. Fingja nincs mi történik itthon a gyerekek ettek e van e valami bajuk stb... 15 éve ezt csinálom! Unom! Tényleg én vagyok szar alak és nem megértő?2020. máj. 1. 19:33
1/32 anonim válasza:
Nem, csak siman hulye vagy hogy 15 eve turod.
2/32 anonim válasza:
Ja, nyilván ő a hülye. Én is leszarnám biztos, ha a szülőm haldokolna. Ti ott lesztek még sokáig neki, ne sajnáld már az időt tőle az apjával. Szégyen...
3/32 anonim válasza:
"15 éve ezt csinálom!"
Mert hülye vagy. Most erre mit lehet mondani?
4/32 anonim válasza:
Nem. Sőt! Nem sok nő tűrné ezt. Szerintem állj a sarkadra, beszéld meg vele, mert nem normális, hogy ilyen szinten nem tud leválni apuról-anyuról, meg hogy nem törődik a gyerekeivel.
5/32 anonim válasza:
Ha vele ész, akkor jó neked. Ha rossz lenne, nem élnél vele.
6/32 anonymousreview60 válasza:
Ja, 15 éve haldoklik. Ló.f.a.sz.t! Te nem sz.a.r alak vagy, hanem hülye. Ha az egyik nagyszülő miatt (mindegy, hogy betegség vagy más) a másikhoz nem sikerül elmenni karácsonyozni, akkor a következő évben fordítani kell.
7/32 A kérdező kommentje:
15 éve már sajnálom és megértő voltam, mindigy beleegyeztem legyünk az ő szüleivel karácsonykor.. viszont mikor megjegyeztem menjünk az enyéimhez akkor veszekedett, kijelentette nem jön mehetek egyedül két csecsemővel ő marad! (Anonymus válaszolónak..) mi degy ez a múlté. Viszont. Most megint kijön apja a kórházból és ugyanúgy folytatódik a haldoklás...
2020. máj. 1. 19:52
9/32 anonim válasza:
Elküldeném a férjedet a nagyon haldokló apjához a pi....a!
Ez csak egy jó kifogás neki, hogy pont le tudja szarni a családi életeteket, meg pl a te szüleidet karácsonykor.
10/32 anonim válasza:
Nem vagy az, de hogy minek tűröd ezt 15 éve, azt én sem értem. Meg milyen házasság már az, ahol külön alszik a férj, meg a feleség? Ismerek ilyen családot. Úgy is állnak egymáshoz. Mindketten élik a saját életüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!