Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tènyleg én lennék a szaralak...

Tènyleg én lennék a szaralak férjem beteg apja miatt?

Figyelt kérdés
15 éve mióta együtt vagyunk a férjemmel azt hallgatom hogy az apja haldoklik. Minden karácsonykor azt hallgatn ez apám utolsó karácsonya, itt kell töltenünk. Holott nekem is vannak szüleim akik szeretnék látni az unokájukat. (Külföld) Most apja megint kórházba került mert nincs jól igaz nem tudni mi baja csak nincs jól meg haldoklik... és férjemmel nem lehet beszélni. Elvonul, kivonja magát a családi életből bezárkózik a szobájába (mert külön szobánk van) és én vagyok a gyerekekkel. Fingja nincs mi történik itthon a gyerekek ettek e van e valami bajuk stb... 15 éve ezt csinálom! Unom! Tényleg én vagyok szar alak és nem megértő?
2020. máj. 1. 19:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

megvan a megoldókulcs, nagy nehezen előbukott: "mert azon a karácsony estén az ex neje"

Még mindig őt szereti a jelenlegi férjed. Kár volt elválniuk.

3000 km-re van szétszóródva a család? Ez hogy lehet? Amerika?

2020. máj. 2. 11:27
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Látogasd meg a szüleid a gyerekekkel, és felejts el visszajönni. Komolyan, mi a fszért nem váltál még el?
2020. máj. 3. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!