Tènyleg én lennék a szaralak férjem beteg apja miatt?
Figyelt kérdés
15 éve mióta együtt vagyunk a férjemmel azt hallgatom hogy az apja haldoklik. Minden karácsonykor azt hallgatn ez apám utolsó karácsonya, itt kell töltenünk. Holott nekem is vannak szüleim akik szeretnék látni az unokájukat. (Külföld) Most apja megint kórházba került mert nincs jól igaz nem tudni mi baja csak nincs jól meg haldoklik... és férjemmel nem lehet beszélni. Elvonul, kivonja magát a családi életből bezárkózik a szobájába (mert külön szobánk van) és én vagyok a gyerekekkel. Fingja nincs mi történik itthon a gyerekek ettek e van e valami bajuk stb... 15 éve ezt csinálom! Unom! Tényleg én vagyok szar alak és nem megértő?
az én párom apja is évek óta "haldoklik", de szerencsére ő átlát rajta. meg amúgy sincs jó kapcsolatuk. kérdező, én válnék.
2020. máj. 1. 20:41
13/32 anonim válasza:
Elválnék mert nem férfi. Ennyi. Ja meg egy életem van nekem is mint “családanyának” ...
2020. máj. 1. 20:47
14/32 anonim válasza:
15 év basszus... Te ebbe belegondoltál hogy 15! Év az életedből????
2020. máj. 1. 20:49
15/32 anonim válasza:
érdekes, hogy mindenki hogy elhitte, hogy a szaralak-lenne-e férje 15 éve ezt mondja. Válás ! - hörgik lázálomban, holott semmit sem tudhatunk a valós helyzetről Közben csak túlzás, és a zasszony a saját haldoklóihoz akar menni..De nyugalom, most lehet hogy elmegy a szegény nagyapa, és visszaáll a rend, újra a megértő kedves,szelíd jó feleség lesz a házban. 0.0 pont.
2020. máj. 1. 20:56
16/32 anonim válasza:
Mond neki, hogy te is haldokolsz. Mert hát mind haldoklunk...
Erre nagyon mást nem tudok mondani. Ha vele vagy, nyilván nem fáj még annyira. Lehet hogy a kövi 15 év is ilyen lesz.
2020. máj. 1. 21:07
17/32 anonim válasza:
Papának fizetni egy tetőtől talpih kivizsgálást, hogy mennyire egészséges!
Gondolom jó volt nagyon a kapcsolatuk.
Ha ne adj Isten megtörténik a baj, akkor nem 20 perc alatt fog oda érni a halottas házba, rossz lehet a tudat, hogy nem tud tőle elbúcsúzni rendesen.( Itt a " jobbik" esetet értem mikor.a kórházban még tudja látogatni)
De akkor lehetne külön- külön menni.
Nem tud ti hogy szoktátok de a karácsony legalább 3 napos egyik nap itt másik nap ott.
2020. máj. 1. 21:22
18/32 anonim válasza:
#17 kérdező említette, hogy nem ugyanabban az országban élnek. karácsonykor utazni kb öngyilkosság, sajnos volt már szerencsém hozzá
2020. máj. 1. 21:24
19/32 anonim válasza:
Igen olvastam.
De általában külföldről egy-2 hétre jönnek és érdemes is ennyire pont mivel.2 családod illene látogatni nem csak egyet vagy a nagyszülőknel venni a jegyet még ezt szokták.
2020. máj. 1. 21:33
20/32 anonim válasza:
Hülye vagy, ha tűröd. A te szüleid ugyanolyan fontosak, mint az ő szülei.
Mellesleg az én anyai nagyanyám is nem tudom, hány éve akar meghalni, de még semmi nem indokolja, hogy itt lenne az idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!