Tènyleg én lennék a szaralak férjem beteg apja miatt?
2-es te vagy a legnagyobb hülye,mert nem érted a lényeget.
Kérdező: külön szoba? Leszarja a gyerekeket? 15 év? Após teátrális haldoklása nélkül sem kellett volna ezt egy percig sem tűrnöd. Pakolj, szedd össze a gyerekeket és költözz, mert ő nem fog, az biztos.
Hány évesek most a gyerekek? Írtál csecsemőkről, csak nem világos, hogy az a legutóbbi karácsonykor volt, vagy már sok évvel ezelőtt. Amúgy jó nagy érzelmi manipulátor, amikor azt mondja, hogy mehetsz egyedül a szüleidhez a gyerekek nélkül. Sokba nem vesz az tuti.
No meg külön alszatok, akkor házasélet sincs. Ez már nem házasság. 15 hosszú év, te jó ég! Egyet se pazarolj többet egy ilyen faszira! Hát csak jobb lenne végre boldogan élni, nem!?
Hát mondjuk, 2 gyerekkel pakolni ahogy itt tanácsolják azért nem annyira egyszerű...
De mondjuk azt simán bevethetnéd, hogy a karácsony legyen a családé.
Mármint a tiétek.
Se ide se oda!
Állítsatok karifát, játszatok a gyerekekkel stb.
Ezzel talán összébb hozhatod a családod.
A tiéd!
Papa meg ott is lehetne akár..
Sajnálom, hogy ilyen a férjed.
Nem egyszerű ez, sok mindent át kell gondolni.
Érdemes lenne nyugodt körülmények között beszélni vele a dolgaitokról, és hogy mondjon valami megoldást, ami számodra is jó, mert a házasság arról szólna, hogy mindkettőtöknek megfelelő döntések szülessenek, de itt csak neki jó, ami történik.
Igen a karácsonyi dolog bántó nagyon, de per pillanat az a helyzet hogy itt a hosszú hétvége és tegnap délután óta bennt van a szobájában. Nézi a Netlixet a tabletjét a tv-t és le vagyunk szarva. A legszarabb a csönd. Hogy átnéz rajtam amikor kijön enni vagy elmegy wc-re elmegy mellettem mintha ott se lennék. A gyetekek kérdezok töle apa mi baj akkor csak annyit mond szomorú vagyok mert a nagypapa haldoklik.
Csak az anyjával meg a hugával beszélget telefonon. Tegnap délután vitték be megint az apját de nem tudni mi baja. Ct-t is csináltak még tegnap rajta de normál lett. Vér normál.. Tavaly is ugyanez volt akkor magán rehabilitáción volt az apja 4 hónapig hogy a mozgását stabilizálják de konkrét baj nem volt. Anno volt 2 bypass operációja, egyszer 55 majd 65 évesen. Most 75 éves. Bocs hogy ennyit írok csak nincs kivel beszéljek. Az én szüleimnek nem panaszkodom mert 3000 km-re lakbak innen és szomorúak lennének ha nem vagyok “boldog” Az én apám is beteg 55 évesen infarktusa volt azóta leszázalékolt és gyógyszereken él. Tehât nekem is van beteg szülöm...
És a szüleid csak akkor szeretnek, ha boldog vagy?
Elvileg arra vannak a szülők, hogy támogassák érzelmileg is a gyereküket. Szerintem örülnének, ha hozzájuk fordulnál. Amúgy is alig kapnak belőled valamit ekkora távolságból, legalább kicsit bevonnád őket az életedbe.
A férjed a sz.a.r.alak.
"Tudod mit csinált? Otthon hagyott a két gyerekkel és ö átment! ... Netflix" Ha az embernek gyereke van és a szülőjével ilyen baj van, olyankor az ember sír esetleg és a gyereket ölelgeti stb. De ő nem. A férjed nagyon-nagyon önző. Az én apám nem vonult el ennyire (de egyébként nagyon) és nem is nagyon akarta a szüleit látogatni.
Kérdező, ennek a házasságnak reszeltek. Pontosabban egyet még megtehetsz: párterápia vagy neki egyéni pszichoterápia.
Ha a férjed ebben nem vesz részt, akkor a gyerekek érzelmi stabilitása miatt el kell (!) válnod, akkor is, ha kicsit nehezebb lesz utána egyedül, azért, mert ez az érzelmi ridegség a gyerekek magán/párkapcsolati életében kamatostul jön vissza különben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!