Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy a gyereketek egyik leendő iskolatársa leszbikus szülők gyereke?
Nem azért, de a hatéves gyerek, aki még talán a Mikulásban és a húsvéti nyusziban hisz (kövezzeket meg, de én pl. még nyolcévesen is így voltam vele), annak semmi meglepő nem lesz a dolgon. Az ekkora gyerek ugyanúgy elfogadja, hogy valakinek anyja és apja van, mintha valakinek csak egy anyja lenne, vagy netén kettő. Vagy ha a nagyanyja nevelné.
Az egészből az derül ki, hogy szűk látókörű vagy, ami alapvetően nem jó. Az, hogy nem érted, sőt nem is akarod megérteni mások álláspontját, az viszont már baj.
Nem járna abba az osztályba a gyerekem.Ennyi.Az én értékrendembe ez nem fér bele.
Azért az meg röhej,hogy a sok valóvilágon kupálodott gyermektelen liberális álca mögött lebunkóz egy édesanyát,aki a gyermekének NORMÁLIS,hagyományos értékrendet próbál átadni.
Hála az égnek nem kívánnak tovább szaporodni,így talán helyreáll a világban a rend...
22.01:kedvesem,ebben a zagyvalékban mi az önálló gondolatod?
Az hogy valaki elutasít valamit és meri is felvállalni,na az az önállóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!