Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy a gyereketek egyik leendő iskolatársa leszbikus szülők gyereke?
Számomra pedig a te korlátolt gondolkodásod a megdöbbentő!
A másságot nem választja az ember, így születik, ezzel meg kell tanulnia együttélnie. A leszbikusok ugyanolyan emberek, mint bárki más (valószínűleg nem is sejted, hogy nap mint nap hány leszbikussal találkozol) és hidd el, ugyanolyan átlagemberek szeretnének lenni, mint te. Ha ebből indulunk ki, akkor mégis miért kellene épp nekik magániskolába iratniuk a gyermeküket? Ha már zavaróan sok megkülönbözetés éri a gyermeket, szerintem csak akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy magániskolába irassák, hogy ne sérüljön lelkileg a gondatlan szülők szekáló gyerekeitől.
Ha pedig a te gyermeked teszi fel a kérdést, hogy hol a kislány apukája, akkor a te szülői kötelességed lesz felivilágosítani őt, mégpedig normális stílusban, hogy ne egy kiközösítő, gyűlölködő fiatal legyen belőle, aki melegeket ruház meg a kapualjban...
Amúgy nem tudom mire számítottál... hogy a kommentezőkkel együtt fröcsöghetsz majd a leszbikus párra?
Nagyon átlátszóak az álszent szánakozásaid... süt a gyűlölködés minden hozzászólásodból
Én nem a leszbikusok iránti toleranciát várnám el tőled (mert sajnos ennyire nem liberális felfogásúak ma Magyarországon) hanem azt, hogy nézz magadba és világosodj meg, hogy az a gyűlölet és útálkozás, amit más emberek iránt táplálsz, az az igazán helytelen
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy egy teljesen tolerancia nélküli apa és egy többé-kevésbé elfogadó(csak ne csinálják nyilvánosan...) anya lányaként nekem teljesen normális a dolog már kora gyerekkoromtól kezdve. Pedig tévét nem nagyon néztem, sok könyvet olvastam, családmodell az még a régi, nem mondta senki, hogy más is van...
Sztem az egész intelligencia kérdése, csak sajnos sok embernek az nem túl magas.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!