Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viszonyulnátok ahhoz,...

Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy a gyereketek egyik leendő iskolatársa leszbikus szülők gyereke?

Figyelt kérdés
Ugye áprilisban volt a beiratkozás, akkor a kislánynak csak a biológia anyja jött el. Aztán a leendő tanítónővel beszélgettem és nagyon meglepődtem, mert említette, hogy a gyereket 2 nő neveli és hogy reméli, nem lesznek ebből majd problémák az osztályközösségben. Múlthéten pedig egy ismerősöm, akinek a gyereke szintén oda fog járni, szervezett egy programot, hogy néhány kisgyerek az osztályból megismerkedjen egymással stb. Elhívták a kislányt is és az anyja vitte, az anyja élettársa meg ment érte. Ez számomra annyira felfoghatatlan, mert nem értem, hogy lehetnek ilyen felelőtlen emberek, majd kíváncsi leszek, hogy fogja a kislány elmagyarázni, hogy ki az apja, mikor ilyen téma lesz a suliban, meg egyáltalán. Az anyja egy topmodellnek kinéző valaki, a gyerek másik anyja vagy hogy nevezzem meg kb egy 30-as évei elején járó kamasznak kinéző nő. Én nem tudom ezt tolerálni és mélységesen ledöbbent, hogy pont az én kisfiamnak kell majd látnia, ahogy a 2 nő megy a kislányért, meg szerintem ez eleve rossz példa az osztálynak. Nagyon gonosz vagyok emiatt vagy ti is így viszonyulnátok ehhez? Mert én nagyon fel vagyok háborodva, legalább íratnák be valami magániskolába, ne egy rendesbe.
2010. aug. 4. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
75%

A leszbikusság nem kódolt genetikailag!

Miért vannak leszbikus nők?

Tudományos felmérés állítja, hogy a nők leszbikusságát nem genetika vagy hajlam okozza

Leginkább a tudatos választással magyarázható, ha egy nő a saját neméhez vonzódk, és ennek okai a gyerekkorban és a korai szexuális tapasztalatokban keresendők - derült ki egy statisztikából. A tudomány mai állása szerint a nemi identitás már születéskor eldől. A homoszexualitás nem betegség, nem átnevelhető, és legfőképpen nem elfojthatói. Míg a férfiaknál az X kromoszóma rövid karján lévő gént nevezik meg a homoszexualitás legvalószínűbb okának, a nőknél legfeljebb a koragyermekkori tényezők jelenthetnek magyarázatot. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a leszbikusság legmélyebben gyökerező okát máshol kell keresnünk - és nem a gyermekkorban, hanem a későbbi tapasztalatokban.

A leszbikus kapcsolatok és azonos neműek együttélése egyre gyakoribb napjainkban, ezért egy legutóbb készült brit statisztika arra kereste a választ, hogy egyes nők miért választanak maguknak azonos nemű párt. A kutatás során 1000 leszbikus nőt kérdeztek meg a témában, akiknek 70%-a válaszolta azt, hogy azért fordultak a nők felé, mert a férfiakkal való szexuális együttlétek alkalmával kevésbe tapasztaltak olyan mértékű élvezetet, amelyet a nőktől ugyanakkor megkaptak. Ezt nagy általánosságban azzal magyarázták, hogy a férfiak nem elég figyelmesek a nőkhöz. Az pedig szinte már közhelyszámba megy pikáns viccelődések alkalmával, hogy azt csak egy nő tudhatja, mi a jó egy nőnek. Nos, úgy látszik, ezek a félig viccnek, félig evidenciának számító kijelentések nagyon is valós alapot adnak a leszbikusság miértjének vizsgálatakor.

2010. aug. 4. 17:10
 42/135 anonim ***** válasza:
88%

"Na jó, én inkább nem olvasom tovább a válaszokat, engem nem fogtok ismeretlenül szid"

Te bezzeg szidhatsz ismeretlenül másokat!!!!!

Minden egyes kommenteddel bebizonyítod,hogy mekkora primitív gy vagy,ahhoz képest,hogy te milyen tökéletes elitnek tartod magad.

43/135 A kérdező kommentje:
Én nem mutatok rossz példát a gyerekeknek azzal, hogy a férjemmel a gyerekért elmegyünk az iskolába. Az a normális. Egyébként nem hiszem, hogy nem lenne pénzük magániskolára, az anya úgy nézett ki, mintha valami magazinból lépett volna ki, ráadásul egy menő terepjáróból szállt ki, úgyhogy ennyit erről. Lehet, hogy direkt provokálni akarnak.
 44/135 anonim ***** válasza:
17%
Látod kedves kérdező? Ennyire tudnak gyűlölködni azok, akik hangosan követelik a toleranciát és a másság elfogadását.
 45/135 anonim ***** válasza:
9%
Most azt ne mondjátok, hogy normális ha valaki olyan mint a tengerpart? (meleg és homokos bruhaha)
2010. aug. 4. 17:12
 46/135 anonim ***** válasza:
92%

Téged kellene helyretennie a tanárnőnek ! Semmi közöd mások magánéletéhez! A gyerekek is csak akkor fogják csúfolni a kislányt,ha a hozzád hasonló szülőktől ezt hallják.

Amúgy meg,miért ne írathatná elit iskolába a gyerekét,ahogyan te is megteheted!

Nem biztos különben sem,hogy örökbefogadott gyerek ! Nem egy olyan nőt ismerek, aki a gyerek születése után megunta a férjét,és egy másik nőbe lett szerelmes!

Semmivel sem rosszabb,mint az a nő,akinek a gyerek az élete értelme,csak vele törődik,hagyja tönkremenni a házasságát, utána pedig egyedül neveli a gyerekét. Ott sincs a gyereknek családmodell.

Toleránsaknak kellene lennünk,és nem avatkozni bele mások életébe.

47/135 anonim ***** válasza:
86%
17 04 olvass már a genetikáról,és nem bűn,ja a férfi nő között a szex is bűn szerinted?mondjuk sok hülye szerint igen.szokszor főleg akkor mondják hogy bűn a szex ha még élvezni is mrejük.ÁÁÁÁ tudatlanság az élet megrontója.
 48/135 anonim ***** válasza:
91%

már látom is magam előtt ahogy dörzsölik otthon a tenyerüket, h hmm dejo ezzel hogy idegesíthetjük az embereket.

NEm provokálni akarnak téged. élni akarják az életüket, és nevelni a lányt.

2010. aug. 4. 17:13
 49/135 anonim ***** válasza:
91%

Primitív vagy,nem tehetsz róla.

Egyébként mindig a legjobb családból való gyerekek kerülnek elsőként bajba kamaszkorban,majd akkor hangoztasd,milyen jó példát mutattál neki,ezzel a gyűlölködő,szűklátókörű neveléssel.Remélem normális ember is van a gyereked közelében.

2010. aug. 4. 17:14
 50/135 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért ne lennék attól normális, hogy féltem a gyerekemet a rossz példától. Sőt, a kislányt meg sajnálom már előre a csúfolás, megalázás miatt. Lehet, hogy most még boldog kisgyerek, de egy idő után úgyis elkezdik majd piszkálni a "szülei" életvitele miatt.
2010. aug. 4. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!