Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy a gyereketek egyik leendő iskolatársa leszbikus szülők gyereke?
16:58
Mi a z hogy a melegeknek eszükbe sejusson gyereket nevelni?!
Most azonnal lelőnélek...istenem milyen egy rasszista ember vagy.
" ergo nem viszem elit közintézménybe a gyereket, "
Te bezzeg viheted,mi? Talán te tökéletes vagy?
Amúgy teljesen átlagos intézményben is lennének ilyen szánalmas,gyöpös emberek,mint te,akik azzal töltik a szabadidejüket,hogy ezt megvitassák.
Én óvónő vagyok, és nálunk az oviban is van egy kislány, akinek "2 anyukája van", és nincs is ezzel semmi probléma.
Egyébként meg ez egy új rendelet, mely szerint ha a gyerek rajzol, vagy beszél a szüleiről, ahol történetesen azonosak a nemek, NEM SZABAD kijavítani, hogy de márpedig anyuka van meg apuka, hanem ha náluk úgy van, hogy anyuka, meg anyuka, akkor azt el kell fogadni!!!!
"Az anyja egy topmodellnek kinéző valaki, a gyerek másik anyja vagy hogy nevezzem meg kb egy 30-as évei elején járó kamasznak kinéző nő."
Ilyet egyáltalán hogy mersz írni?Hogy mersz megjegyzést tenni rájuk?
Megnézném én a te tökéletes kis elit családodat.Biztos vagyok benne,hogy benned,a férjedben,sőt még a gyerekedben is találnánk egy csomó hibát.Az neked hogy esne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!