Miért olyan nagy baj,ha megcsinálok még egy szakmát?
Mondjad neki, hogy én üzenem: ebben a helyzetben KIZÁRÓLAG ez a lehetőséged, mert nem vesznek fel sehova.
Vagy 60 helyre beadtam... semmi!
Én is tanfolyamra megyek, legalább csurran-csöppen egy kis pénz és lesz egy szakmám, illetve kitanulom az angolt is.
A csaj tartja el, és ő a rossz?
Egy tutyimutyi, férfiasságot nyomokban sem tartalmazó alak, aki nem vállal felelősséget. Gondolom, erőszakkal vitt az orvoshoz, és vett rá, hogy ott hazudj.
Olyannyira nagy baj, hogy nekem tavaly havi 50 ezer plusz pénzt hozott a konyhára az, hogy anno elvégeztem még egy szakmát.
Undorító ez a sötét hozzáállás, hogy az ember nehogy egy ezrelékkel is többet tudjon, mint amennyire elengedhetetlenül szükség van. Aztán persze amikor munkaerőpiaci válság van, akkor meg sír mindenki, hogy ő csak egyetlen dologhoz ért, arra meg most évekig nem lesz kereslet.
17: Alapnak nagyon jók a munkaügyis szakmák.
Engem sima eladónak azért nem vettek fel, mert nem volt eladói végzettségem. Ami kellett volna, mert támogatás járt volna utánam, így nyilván olyat vettek fel akinek volt.
És még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!