Mit tegyek? Anyum mindig szid, nem enged sehova pedig kitünő tanuló vagyok, itthon is mindig megcsinálom amit rám bíznak. Most már edzésre sem enged.15/l
Hát... az én anyám is hasonló érvrendszerrel rendelkezett és előszeretettel próbált eltiltani mindentől, amit élveztem. Szóval azért kérdeztem (ja igen, én vagyok az első), hogy esetleg van-e valami a háttérben (csináltál valamit, hazudtál, stb), vagy szimplán ebben éli ki magát. Mert ha ez utóbbi, nem nagyon tudsz mit tenni, max megkeresed a kiskapukat, és kihasználod őket. Bár nem akarlak arra biztatni, h verd át anyádat, de néha nincs más lehetőség. Aztán mondjuk számolni kell azzal, h míg el nem költözöl, csatatér lesz az otthonotok.
Egyelőre próbálj sztem kicsit higgadtan alkalmazkodni, netán magyarázd el, h az edzés miért fontos a számodra (jelzem ez sztem baromság, edzésről eltiltani a gyereket, legalább addig se tunyul, namindegy), h ettől nem romlik az átlagod. Beszélj a céljaidról, h mi lesz veled érettségi után, így talán meggyőzhető, h nem egy semmirekellő vagy. Esetleg vond be apukádat (vagy nagymamát, testvért, x, aki elérhető, és támogat) a beszélgetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!