Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyum mindig...

Mit tegyek? Anyum mindig szid, nem enged sehova pedig kitünő tanuló vagyok, itthon is mindig megcsinálom amit rám bíznak. Most már edzésre sem enged.15/l

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel indokolja?
2015. okt. 4. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy semmire való gyerek vagyok és nem érdemlem meg.
2015. okt. 4. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát... az én anyám is hasonló érvrendszerrel rendelkezett és előszeretettel próbált eltiltani mindentől, amit élveztem. Szóval azért kérdeztem (ja igen, én vagyok az első), hogy esetleg van-e valami a háttérben (csináltál valamit, hazudtál, stb), vagy szimplán ebben éli ki magát. Mert ha ez utóbbi, nem nagyon tudsz mit tenni, max megkeresed a kiskapukat, és kihasználod őket. Bár nem akarlak arra biztatni, h verd át anyádat, de néha nincs más lehetőség. Aztán mondjuk számolni kell azzal, h míg el nem költözöl, csatatér lesz az otthonotok.

Egyelőre próbálj sztem kicsit higgadtan alkalmazkodni, netán magyarázd el, h az edzés miért fontos a számodra (jelzem ez sztem baromság, edzésről eltiltani a gyereket, legalább addig se tunyul, namindegy), h ettől nem romlik az átlagod. Beszélj a céljaidról, h mi lesz veled érettségi után, így talán meggyőzhető, h nem egy semmirekellő vagy. Esetleg vond be apukádat (vagy nagymamát, testvért, x, aki elérhető, és támogat) a beszélgetésbe.

2015. okt. 4. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy anyummal nem száll senki sem szembe csak én néha, amikor megúnom a zsarnokoskodást. De hiába beszélnék vele elzavar mindig.
2015. okt. 4. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Oké, a családból nem, esetleg tanár, vagy edző? Azért anyukád gondolom csak otthon nagyhatalmú sündisznócska :D
2015. okt. 4. 14:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Edző is beszélt már vele...a szemébe tette a szépet aztán végül én voltam letolva...
2015. okt. 4. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos ez a megoldhatatlan, illetve az idő majd megoldja kategória. Az én anyám akkor változott meg, mikor elköltöztem érettségi után. Akkor biztos rájött, h nem is voltam olyan hülye, vagy nem tudom. Sajnos vannak, akik ebben élik ki magukat. Mondjuk én nemigen hagytam magam tizenévesen, de hát nem tudom, neked mennyire van harcos természeted.
2015. okt. 4. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon, de mivel még kicsi vagyok én húzom a rövidebbet. De köszönöm szépen a választ.
2015. okt. 4. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy már régen nem vagy szűz, 14év+1 nappal megcsináltak. Kár strapálnia magát.
2020. júl. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!