Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?
(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)
En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.
Én 0 max. 1 kölköt szeretnék.
Attól függ hogy jövőbeli párom szeretne-e gyerekeket. Illetve féltem is a gyereket hogy azért kiközösítenék hogy a szülei egyneműek. De ha rajtam múlna nem lenne gyerekem. Ha a párom igazán szeretne gyereket akkor még lehet hogy beadom a derekam. De ott van az is hogy elég drága hobbiajaim vannak amik engem formáztak és nem szívesen mondanák le róluk. (Lovaim vannak és profi gépekkel fotózom emelett a videójátékok szerelmese vagyok ami szintén nem olcsó)
11:10 vagyok.
Meg a gyerekre ezek mellet nem sok időm jutna és jelenleg van kutyám macskám nyulam tengerimalacom. Meg most is további állatok beszerzésében vagyok. Emellet a pénzemért dolgozok is rendesen és szabadidőm aligha van. Max akkor lehet több ha valaki tud vigyázni az állatokra.
De boldog vagyok és a 3 dolog közül eggyikről se tudnék lemondani és szabadidőmben se ülök és pihenek hanem mozgok valamit amit ugyan ki lehet helyetesíteni de így vagyok boldog vagyok. Gyerekre mes se időm nem lenne se pénzem. A pénzbe még beleférne de akkor meg lenne valami amire kevés pénzem jutna.
Én is 4-6-ot szerettem volna, de 1 lett, mert későn ismerkedtem meg a férjemmel, és már biológiailag nemigen van esély többre.
Magam is nagy családban nőttem fel, jóban is vagyunk, ez nagyon sokat ad.
Faj a szívem sokszor a kisfiamert, hogy nincs testvére, épp pár napja mondta, hogy vegyünk egy cuki gyereket a gyerekboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!