Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany gyermeket szeretnetek...

Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?

Figyelt kérdés

(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)

En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.

2020. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
59%

Én 0 max. 1 kölköt szeretnék.

Attól függ hogy jövőbeli párom szeretne-e gyerekeket. Illetve féltem is a gyereket hogy azért kiközösítenék hogy a szülei egyneműek. De ha rajtam múlna nem lenne gyerekem. Ha a párom igazán szeretne gyereket akkor még lehet hogy beadom a derekam. De ott van az is hogy elég drága hobbiajaim vannak amik engem formáztak és nem szívesen mondanák le róluk. (Lovaim vannak és profi gépekkel fotózom emelett a videójátékok szerelmese vagyok ami szintén nem olcsó)

2020. ápr. 9. 11:10
 62/72 anonim ***** válasza:
62%

11:10 vagyok.

Meg a gyerekre ezek mellet nem sok időm jutna és jelenleg van kutyám macskám nyulam tengerimalacom. Meg most is további állatok beszerzésében vagyok. Emellet a pénzemért dolgozok is rendesen és szabadidőm aligha van. Max akkor lehet több ha valaki tud vigyázni az állatokra.

De boldog vagyok és a 3 dolog közül eggyikről se tudnék lemondani és szabadidőmben se ülök és pihenek hanem mozgok valamit amit ugyan ki lehet helyetesíteni de így vagyok boldog vagyok. Gyerekre mes se időm nem lenne se pénzem. A pénzbe még beleférne de akkor meg lenne valami amire kevés pénzem jutna.

2020. ápr. 9. 11:22
 63/72 anonim ***** válasza:
55%
*meg se
2020. ápr. 9. 11:23
 64/72 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki nem akar gyereket, mindenkinek a saját döntése, és úgy gondolom, hogy aki tudja magáról, hogy nem lenne jó szülő, vagy akármilyen más okból nem akar, annak ne is legyen gyereke, de azért enyhén nevetségesek vagytok, hogy lepontoztatok azért, mert én hármat szeretnék. Mint ahogy ti is, hadd döntsem már el én is szabadon, hogy akarok-e gyereket és hányat. :)
2020. ápr. 9. 15:13
 65/72 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem sikerül jobb életkörülményeket teremtenem a jövőben, mint amiben most vagyok, akkor egyet sem, ha sikerül, akkor kettőt-hármat. 24/L
2020. ápr. 9. 17:22
 66/72 anonim ***** válasza:
58%
Kb 2-t. És jó lenne, ha legalább az egyik lány lenne. :)
2020. ápr. 9. 19:28
 67/72 anonim ***** válasza:
55%
A férjemnek van egy 11 éves kislánya az első feleségétől, tőlem pedig egy 3-4 éves kisfia és egy 1 éves kislánya. Több gyerekünk nem lesz. Anyagilag megengedhetnénk magunknak, de nemcsak pénz kérdése a dolog. Ennyi gyerekkel tudunk minőségi időt együtt tölteni. Nemcsak megcsinálni kell, nem a tv elé ültetni, hanem tanítani, foglalkozni, játszani vele. A házastársat sem szabad elhanyagolni. Szerintem sok gyerekkel ezt lehetetlen megoldani.
2020. ápr. 10. 07:14
 68/72 anonim ***** válasza:
41%
2
2020. ápr. 10. 07:22
 69/72 anonim ***** válasza:
64%

Én is 4-6-ot szerettem volna, de 1 lett, mert későn ismerkedtem meg a férjemmel, és már biológiailag nemigen van esély többre.

Magam is nagy családban nőttem fel, jóban is vagyunk, ez nagyon sokat ad.

Faj a szívem sokszor a kisfiamert, hogy nincs testvére, épp pár napja mondta, hogy vegyünk egy cuki gyereket a gyerekboltban.

2020. ápr. 10. 09:18
 70/72 anonim ***** válasza:
72%
Egyet sem, mert túlságosan félek hogy bármi baja lenne a terhesség alatt neki vagy nekem, ugyanez szülés alatt, és utána is bármikor bármi történhet vele. Racionálisan végig gondolva a legkisebb esélye arra van hogy egészségesen megéri az időskort. Amúgy rendkívül szerencsés ember vagyok, de 19re ritkán húzok lapot; nem akarom kísérteni a sorsot. Nem vagyok acélból, folyamatosan aggódni se szeretnék, de nem is tudnám nevelni ha pl születés közben sérül és örökre magatehetetlen, szellemileg korlátozott lesz - de ugyanígy marna a bűntudat ha intézetbe adnám. Szóval ez nem nekem való, elég nekem a saját életemet egyben tartani, az se kis művelet..
2020. ápr. 10. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!