Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?
(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)
En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.
Egyet sem.
Nem szeretem a gyerekeket, idegesítenek.
Egyelőre 3-at szeretnék, később meglátjuk, hogy gondolom majd.
Nagyon szeretem a gyerekeket, szívesen lenne akár 4-5 gyerekem is, de nyilván ez már nem megvalósítható.
Nem volt eldöntve, egyet mindenképp szerettünk volna. 8 évig nem sikerült, amikor már belenyugodtunk volna, hirtelen összejött a kisfiunk. Nagyon boldogok voltunk, de a nehézségek miatt testvérről álmodni sem mertünk. Aztán egyszercsak megint pozitívat teszteltem.
Kiderült, hogy két kisöcsi jön egyszerre. Erre végképp nem számítottunk, se a férjem, se az én családomban nincsenek egypetéjű ikrek. Hát most lesznek. Egyébként szerintem a 3 fiúnál megállunk.
Más a valóság és az elképzelés!!!!
0 gyereket akartam, 2 lett :S
Én örülnék 4nek pl, vegyesen inkább, ikrek is lehetnek köztük. Mindenképp szeretnék lányt. Én anya nélkül nőttem fel, egy ideig foglalkoztatott a terhesség/szülés kérdése, és erről mindenképp tájékozódni akartam mindig, de nem úgy, hogy olvasok róla, inkább hallottam volna anyámtól. Nem tudom miért, de ez picit elriaszt mégis, mert ez az egész, hogy nem tudok semmit, nem is volt anyám azt az érzést kelti, hogy nem lennék jó anya.
De valahol meg mégis kellene az összes, mert imádnám őket.
Ha pedig "lemondok" a négyről, akkor csak egyet.
Óriási bizonytalanság van bennem a témát illetően, félek a szüléstől nagyon.
21 éves vagyok, ha nem lenne az egyetem, és "éltem" volna eddig, akkor bevállalnám már, persze normális párral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!