Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany gyermeket szeretnetek...

Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?

Figyelt kérdés

(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)

En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.

2020. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
77%
Egy már van, úton a kistesója és szeretnék még egyet. Nekem egy tesóm van,de sajnos mi sosem bandáztunk.Szeretném, ha nekik jobb lenne a kapcsolatuk majd
2020. ápr. 8. 15:56
 32/72 anonim ***** válasza:
69%

Egyet sem.

Nem szeretem a gyerekeket, idegesítenek.

2020. ápr. 8. 16:19
 33/72 anonim ***** válasza:
76%
Egyet se! Az okokra pedig 2 hét sem lenne elegendő felsorolni, de azért nagyvonalakban: nem igazán bírom őket, nincs hozzájuk idegrendszerem, rettentően irritál a bömbölésük, hisztijük. Semmi kedvem több milliót beleölni egy gyerekbe, mikor azt költhetnem magamra is, nem akarok évekig nem aludni, stresszelni, idegeskedni, állandóan a gyerekhez igazodni, küszködni kamaszkorban a szemtelenséggel, a nagyobbnal-nagyobb igényekkel stb. Ja és legfőképpen: sosem tennem ki a testem 9 hónapnyi mindenféle "fincsiseggel" megtűzdelt terhességnek és egy irtózatos fájdalmas szülésnek, kockáztatva a testi és lelki épségemet!
2020. ápr. 8. 16:20
 34/72 anonim ***** válasza:
38%

Egyelőre 3-at szeretnék, később meglátjuk, hogy gondolom majd.

Nagyon szeretem a gyerekeket, szívesen lenne akár 4-5 gyerekem is, de nyilván ez már nem megvalósítható.

2020. ápr. 8. 16:27
 35/72 anonim ***** válasza:
37%

Nem volt eldöntve, egyet mindenképp szerettünk volna. 8 évig nem sikerült, amikor már belenyugodtunk volna, hirtelen összejött a kisfiunk. Nagyon boldogok voltunk, de a nehézségek miatt testvérről álmodni sem mertünk. Aztán egyszercsak megint pozitívat teszteltem.

Kiderült, hogy két kisöcsi jön egyszerre. Erre végképp nem számítottunk, se a férjem, se az én családomban nincsenek egypetéjű ikrek. Hát most lesznek. Egyébként szerintem a 3 fiúnál megállunk.

2020. ápr. 8. 16:34
 36/72 anonim ***** válasza:
45%

Más a valóság és az elképzelés!!!!

0 gyereket akartam, 2 lett :S

2020. ápr. 8. 16:50
 37/72 anonim ***** válasza:
69%
Én egyet sem. Sosem volt a környezetemben kisgyerek (se kistesóm nincs, se rokonok), fogalmam sincs, hogy kell bánni velük, nem találom meg velük a közös hangot. És megfelelő partner sincs mellettem, akivel bele mernék vágni egy ilyen életre szóló elköteleződésbe.
2020. ápr. 8. 17:00
 38/72 anonim ***** válasza:
21%

Én örülnék 4nek pl, vegyesen inkább, ikrek is lehetnek köztük. Mindenképp szeretnék lányt. Én anya nélkül nőttem fel, egy ideig foglalkoztatott a terhesség/szülés kérdése, és erről mindenképp tájékozódni akartam mindig, de nem úgy, hogy olvasok róla, inkább hallottam volna anyámtól. Nem tudom miért, de ez picit elriaszt mégis, mert ez az egész, hogy nem tudok semmit, nem is volt anyám azt az érzést kelti, hogy nem lennék jó anya.

De valahol meg mégis kellene az összes, mert imádnám őket.

Ha pedig "lemondok" a négyről, akkor csak egyet.

Óriási bizonytalanság van bennem a témát illetően, félek a szüléstől nagyon.

21 éves vagyok, ha nem lenne az egyetem, és "éltem" volna eddig, akkor bevállalnám már, persze normális párral.

2020. ápr. 8. 17:09
 39/72 anonim ***** válasza:
76%
Egy lányom van, még gondolkozunk, hogy legyen másik gyerek vagy sem. Nagyon problémás terhesség volt és egy kegyetlen császár a végén, szóval én egyelőre rettegek. Pár év múlva talán....
2020. ápr. 8. 17:16
 40/72 anonim ***** válasza:
40%
Max 2, de csak hogy ne legyen egyke, legyen testvére. Mindkettőnknek van és tudjuk, hogy sokat számít. Egyet mindenképp tervezünk. Alapvetően úgy voltunk vele hogy nem kell gyerek, de pár éve teherbe estem, és mire már megbarátkoztunk a gondolattal, kezdtük beleélni magunkat, addigra elvetéltem. Úgy gondolom, csak akkor tudom majd elengedni ezt a történetet, ha lesz egy gyerekem. Szóval biológiai oka van inkább, mint sem társadalmi.
2020. ápr. 8. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!