Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany gyermeket szeretnetek...

Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?

Figyelt kérdés

(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)

En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.

2020. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
86%
Egyet sem. Éppen elég a saját életemért felelnem. Alapból labilis személyiség vagyok, nem tennék tönkre egy gyereket csak mert babázhatnékom van. Aztán szívhatna csóri a hangulatingadozásaim, meg az ingerlékeny természetem miatt. Elég volt nekem apám miatt kínlódni gyerekként (ő is olyan volt mint én), nem fogok ennek kitenni egy gyereket.
2020. ápr. 8. 17:40
 42/72 anonim ***** válasza:
71%
Egyet se. Nem érdemes erre a világra életet hozni..
2020. ápr. 8. 18:32
 43/72 anonim ***** válasza:
74%

Egyet sem.

Több okból:

Nem szeretem a gyerekeket.

Nincs akkora fizetésem, amiből el tudnék látni egy családot.

Nincs hozzá megfelelő partner sem.

34/N

2020. ápr. 8. 18:36
 44/72 anonim ***** válasza:
82%
Nullát, mert örökletes betegségben szenvedek.
2020. ápr. 8. 18:36
 45/72 anonim ***** válasza:
70%

albérlőnknek 5 gyereke volt.. 85 évesen mégis az állam pénzén lett "eltemetve"... nincs sírhelye, nincsenek hamvai.

Gyerekei nem voltak rá kíváncsiak, pedig amíg albérlőnk volt 3 évig, az alatt nem volt vele semmi gond.

Fenti leírás tökéletes álomvilág.

Én egyet se akarok. Azért mert bőven van épp elég ember a földön. Nem kell még 1, önző célok miatt, hogy "legyen valaki velem öregkoromban"

2020. ápr. 8. 18:48
 46/72 anonim ***** válasza:
35%
Én 4 fiút szeretnék.
2020. ápr. 8. 18:55
 47/72 anonim ***** válasza:
80%

23 évesen, az egyetemi tanulmányaim 3/4-énél járva és szingliként most azt gondolom, hogy vagy nem lesz gyerekem vagy maximum 1, kb 10 év múlva.

A szüleim nem tudnak pénzzel támogatni, mindent magamnak kell megteremtenem. Nagyon jól megvagyok egyedül, így (kicsit furcsán és nagyképűen hangzik de így van) nem jövök össze csak azért valakivel, hogy ne legyek egyedül, nem elégszem meg ennyivel. Ezért benne van a pakliban, hogy egyedül élem le az életem. De ha lesz is férjem, szerintem akkor is max 1 gyerek lesz, ha lesz.

Egyrészt nem akarok úgy élni mint eddig, hogy 1 farmert kelljen hordanom amíg le nem rohad rólam, ne tudjak venni plusz egy pár cipőt, kozmetikumokat, stb. Nem fogok mindenről lemondani egy életen át. Alig várom, hogy lediplomázzak és többet keressek.

Viszont egy gyereket el kell indítani az életben. És kifejezetten rosszul vagyok attól amikor valaki úgy vállal 4-5 gyereket, hogy ő tudatosan nem is akarja megteremteni a gyereke jövőjét. Persze van, hogy a dolgok nem úgy alakulnak ahogy azt eltervezzük de legalább a szándékegyen már meg.

2020. ápr. 8. 19:43
 48/72 A kérdező kommentje:
A szerelem az barmikor johet korai ilyenkor kijelenteni h lehet egyedul eled le az eleted :)
2020. ápr. 8. 19:47
 49/72 anonim ***** válasza:
58%
Már megbocsáss, de a szerelem egy humbug. Apámék is szerelemből házasodtak, pár év múlva meg úgy gyűlölték egymást hogy meg tudták volna ölni a másikat. De nem váltak, mert ugye a "gyerekek".... Hát inkább mentek volna szét mint hogy a napi szintű üvöltözésben kelljen élnünk. "akkor hozok ku.rvát ebbe a házba ha akarok" "Anyának igaza volt, megmondta hogy egy semmirekellő vagy, ne menjek hozzád" "mert ha nem lennének a kölykök..." címzetű litániák között nagyon fa.sza volt ám felnőni, a nagy szerelmi házasságban. Nem kell itt térítgetni. Nem kell kölök a nyakamba.
2020. ápr. 8. 20:10
 50/72 A kérdező kommentje:
En most nem a gyerekrol irtam hanem arrol hogy baromikor talalkozhatsz a szerelmeddel mikor nem szamitasz ra es nem mondtam h egybol gyereket is kell csinalni vele. De korai 23 evesen ilyet mondani h lehet egyedul eled le az eleted.
2020. ápr. 8. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!