Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany gyermeket szeretnetek...

Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?

Figyelt kérdés

(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)

En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.

2020. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
70%
Előző vagyok, véletlenül elküldtem. Szóval nagyom szép elgondolás, hogy nagy család 4 gyerekkel meg minden, de rengeteg nehézséggel jár egy gyerek felnevelése is, ha minőségi életet szeretnél neki, és ez nemcsak az anyagi dolgokra vonatkozik, hanem a minőségi időtöltésre is.
2020. ápr. 8. 13:53
 12/72 A kérdező kommentje:
Persze meg van azert idom ezzel es meglatjuk hogy alkul mindenkinel van igazsag, koszi
2020. ápr. 8. 13:55
 13/72 anonim ***** válasza:
77%
A férjem 4-et akart, én 2-t, kiegyeztünk 3-ban, annyian is vannak. Nyüzsi van. Szeretem. :) Na jó, ha újra lenne iskola, jobban szeretném. :P
2020. ápr. 8. 13:59
 14/72 anonim ***** válasza:
65%

A legnagyobb minimum a kettő (h ne legyen egyedül), de leginkább én is 4-6, de ahány jön, mindet szeretettel várjuk majd:)

Mi is 5en vagyunk, szüleim is nagycsaládból származnak, és nagyon nagyon hálás vagyok érte... Tudunk egymásnak segíteni, mindig van kivel lenni.. ha vmire szükség van, akkor a tágabb családban valaki ugrik is (vkinek laknia kell vhol átmenetileg, bútor kell, szállítás kell, kocsi kell, vagy csak van valakinek pár fölös mozijegye), illetve most unokatesóm is született, és amíg a kórházban voltak, mi addig a nagylányra tudtunk vigyázni... Meg most is, h 7en vagyunk itthon összezárva, azt érzem, h ez így nagyon jó, édes3asban szüleimmel már rég elüldöztük volna a világból egymást, úgy érzem, h nem lenne sok történés...

Ilyenek:)

Meg látom nagyszüleim arcát az ilyen nagyobb összejöveteleken, nekik 7 gyerektől van 18 unoka...

Szóval nekem erről csak csupa jó jut eszembe, ezt a mintát kaptam, és barátom is pont így gondolja ezeket, úgyhogy számomra egyértelmű, hogy én is megadom a gyerekeimnek, hogy így tudjanak fölnőni:)

A sok testvér többet jelent nekem, mintha nyaranta x országgal többet bejárnék, de itthon nem lenne kivel őrültködni, beszélgetni, filmezni, sütni, főzni, nevetni, sakkozni, társasozni, kártyázni...

2020. ápr. 8. 14:00
 15/72 anonim ***** válasza:
73%
Kettőt szeretnék, de ha csak egy adatna meg annak is örülnék. A neme mindegy, nagyon boldoggá tenne egy kisfiú és egy kislány is. Viszont sajnos ez csak egy szép vágyálom, mert sajnos meddő vagyok. Ezt elfogadtam már. Viszont nagyon szeretem a testvéreim gyerekeit, nagyon sok örömöt és szeretetet adnak, így nem érzem magam teljesen gyermektelennek. Sokat segítek, vigyázok a gyerekekre, játszom velük. Ez a segítség jól jön a szülőknek is, és nekem is.
2020. ápr. 8. 14:02
 16/72 anonim ***** válasza:
68%

0

Nem szeretem oket.

(Nem, sajatomat sem szeretném,nem kell a hitterito szöveg)

Van jobb dolgom is, mint gyerekre elb.ni az idot.

2020. ápr. 8. 14:06
 17/72 anonim ***** válasza:
53%

Hármat.

A férjem és az én rokonságomban is, ahol ketten vannak testvérek, nem jönnek ki egymással, sokan nem is tartják a kapcsolatot (max. az idős szülő miatt).

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy nem kockáztatunk. Három lesz. 😀

2020. ápr. 8. 14:08
 18/72 anonim ***** válasza:
78%

Nullát.

35/N

2020. ápr. 8. 14:15
 19/72 anonim ***** válasza:
71%

0

Az álatokkal sokkal jobban kijövök mint a gyerekekkel. A gyerekek cukik meg minden de én nem értek hozzájuk és nem tudnék elviselni egy gyereket se. Viszont kutyákkal macskákkal lovakkal egyéb kisállatokkal nagyon jól elvagyok. Csak attól aggódok hogy a jövőbeli párom meg szeretne gyerekeket (ami nekem soha nem lesz)

2020. ápr. 8. 14:22
 20/72 anonim ***** válasza:
40%
Hármat szeretnék leginkább, de majd meglátjuk hogy alakul. Minimum 2, maximum 4 részemről. Azért minimum 2, mert én egyke vagyok, és utáltam gyerekként is és most felnőttként is. A 3-4 gyerek gondolata számomra szimpatikusabb, csak kicsit félek, hogy hogyan fér majd össze nőként a karrieremmel, mert htb anyuka semmiképpen nem szeretnék lenni, ráadásul nekem az lenne az ideális, ha nem sokkal az egyetem elvégzése után nekivágnánk a családalapításnak, de ez meg szintén úgy érzem, hogy ütközne a karrieremmel, viszont egyrészt nem tudnék állandóan csak otthon lenni a gyerekekkel, és velük meg a háztartással foglalkozni, másrészt meg nem azért húzok le hosszú éveket suliban, hogy utána soha ne dolgozzak a szakmámban, ami azóta érdekel, hogy az eszemet tudom. Szóval úgy érzem ezt nagyon nehéz lesz úgy kivitelezni, hogy minden klappoljon. :D De én nagyon szeretném, ha valahogy meg lehetne oldani a 3-4 gyereket és a karriert együtt.
2020. ápr. 8. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!