Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hany gyermeket szeretnetek...

Ti hany gyermeket szeretnetek es miert?

Figyelt kérdés

(Csak szimplan erdekel, nem az ervek alapjan szeretnek magamtol donteni, nekem megvan az elkepzeles)

En sokat szeretnek (4-6) es azert mert akkor egy sajat nagy “barati” tarsasag is kialakulna es mindig lenne kivel lenni, sok mindenkire szamithatunk, nyilvan van hatranya is persze, azokat most nem irom. Meg szep lenne latni hogy melyikuk milyen utat valaszt es milyen sokfelek lehetnek majd es oregkoromban is tobb tarsasagom lesz mert tobb unoka es gyerek tobbszor latogat. Nekik is kialakulhatna nagy ismertseg mert egymas baratait is jol ismernek es jo ha vannak ismerosok meg persze baratok. Nyivan ez anyagi helyzettol is fog fuggni de a hatranyokat most nem irnam le.

2020. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
82%
Egyet sem.
2020. ápr. 8. 13:35
 2/72 anonim ***** válasza:
41%
Két lányt szeretnék. Mert a fiúk rosszcsontok :D
2020. ápr. 8. 13:35
 3/72 anonim ***** válasza:
80%
Egyet sem.
2020. ápr. 8. 13:42
 4/72 A kérdező kommentje:
Jol kifejtettetek koszi xd
2020. ápr. 8. 13:45
 5/72 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj hogy tök arik kis korukban, állnak majd a fényképeken 5en 6an mint az orgonasíp, szóval édesek tényleg. DE! Mikor bölcsibe, oviba, suliba kell vinni őket, forulhatsz 3x,kontaktot tartani az összes tanárral, ruha, cipő, kaja. Arról nem is szólva hogy 12-13évesen már igényelnék a saját teret, szobát. Nyaralás? (Ha futja majd rá) Csak busszal vagy vonattal. Családi kiruccanás hétvégén hogy mindenki ott legyen KIZÁRT. De ha te ekkora családra vágysz szíved joga! Szorítok hogy összejöjjön!
2020. ápr. 8. 13:46
 6/72 anonim ***** válasza:
81%

0 vagy 1 . Ahogy alakul .

Azért ,mert nem szeretem a nagy nyüzsgést ,se anyagilag,se más értelemben nem tudnék több gyerekkel foglalkozni . Nem szeretnék nagycsaládos lenni . Én szeretem a munkámat ,és ha nekiállnék 2-3-4 gyereknek nagyon sok ideig,hosszú évekig csak otthon mosnék,főznék,pelenkáznék , ez nekem nem tetszene . Persze ennek is vannak előnyei,de én nem vagyok erre alkalmas.

2020. ápr. 8. 13:47
 7/72 anonim ***** válasza:
86%
Illetve 1 gyerekkel még bőven belefér,hogy nyaralni járjunk , mászkáljunk,aktív életet éljünk a férjemmel . Többel meg nem . Én a környezetemben azt látom,hogy akinek több gyereke van azoknak teljesen fel kellett adnia a saját álmait,vágyait ,én pedig önzőbb vagyok ennél,és szeretném én is jól érezni magam,nem egy állandó büfiztetés-leckeírás-takarítás ciklusban leélni az elkövetkezendő 10+ évet ..
2020. ápr. 8. 13:50
 8/72 anonim ***** válasza:
75%
4 gyereket szerettünk volna, 2 van, és nem lesz több.
2020. ápr. 8. 13:51
 9/72 anonim ***** válasza:
81%
Egyet sem,azért mert sok pénzbe kerül felnevelni öket és inkább az életszinvonalam fentartására költöm mint egy gyerek felnevelésére. Nincs annyi pénzem hogy elég legyen mind2re.
2020. ápr. 8. 13:52
 10/72 anonim válasza:
65%
Persze, egy focicsapatot... Max 2., de csak hogy ne egyke legyen. :)
2020. ápr. 8. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!