Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/196 anonim ***** válasza:
31%
21:20-asban olvashatod,na megyek vár a férjem,remélem te meg nem leszel nagyon magányos az éjjel:D
2010. júl. 25. 22:07
 132/196 anonim ***** válasza:
81%
Jajjugyanmár. Soha de soha nem szoktam felvágni a kapcsolatunkkal. Ha te úgy érzed, sajnálom, valószínűleg valami problémád van. Nem tudom, mi a felvágás abban, amit írtam. És ha észrevetted, csak te estél nekem. Nem gyanús?
2010. júl. 25. 22:08
 133/196 anonim ***** válasza:
71%
A szúrkálósaidból jól látszik, hogy nem nekem vannak problémáim, hanem neked. Én nem érzem jól magam attól, ha mást a nyomorával cseszegetek. Elég torz lelkivilágod lehet.
2010. júl. 25. 22:10
 134/196 anonim ***** válasza:
21%

17:38-as és a kérdező is kritizált téged ez csak 2-ő a többi oldalt ha nem haragszol nem olvasnám végig engem van aki vár a másik szobában.Amugy csupa butaságot irsz semmit nem olvasol el rendesen,pl hol magyarázkodtam,tessék ott a válasz,nem jó szerinted az ÉN kapcsolatom,tessék ott a válasz,más nem kritizál téged tessék itt a válasz,

hidd el sokan vannak akik boldogok rajtad kívül,csak nem bizonygatják hanem átélik,mint ahogy én is.

2010. júl. 25. 22:13
 135/196 anonim ***** válasza:
88%
Hát komolyan. :D Nagyon jót nevetek rajtad újra és újra. Hol írtam, hogy magyarázkodsz? Ezt komolyan nem látom. ÉS van aki vár téged? Ejjha, gratulálok. Engem is vár valaki. Ez akkor most komoly teljesítmény? Miattam vitatkozhatunk, én ráérek, én nem a páromtól veszem el azt az időt, amit itt töltök.(Hozzáteszem:sajnos.)
2010. júl. 25. 22:17
 136/196 anonim ***** válasza:
15%
érdekes hogy mindenkit meg akarsz győzni arról h problémája van,milyen jó neked h ezen a világon csak te vagy boldog,na szép unalmas estéket neked
2010. júl. 25. 22:18
 137/196 anonim ***** válasza:
74%
Senkit nem akarok meggyőzni. Ez a véleményem.
2010. júl. 25. 22:19
 138/196 anonim ***** válasza:
74%
Mellesleg örülök, hogy megint sikerült 5 mondatból leszűrni, hogy milyen is vagyok. Imádom ezt a hozzáállást. Ha te is boldog vagy, miért zavar, hogy elmondom, hogy én is az vagyok? Érdekes, eddig a környezetemben inkább mindenki örült neki.
2010. júl. 25. 22:20
 139/196 anonim ***** válasza:
21%

ime az ékes bizonyítéka annak h igazam volt,megint nem olvasod el rendesen,te irtad ezeket te nagyon buta,ezek a te kérdéseid voltak felém(hol magyarázkodom? ezt te kérdezted nem én,úristen te valami vicc vagy.....ja nem veszem el tőle az időt itt van velem és jót röhög h ilyen buta kislányok is vannak

egy jó tanács:olvasd végig az összes irt válaszainkat és megérted az ez előtti kommentemet

na jó olvasgatást neked távkapcsos én részemről lezártam a vitát,unalmas mindig megmagyarázni a dolgokat mert semmit nem értesz.

2010. júl. 25. 22:25
 140/196 anonim ***** válasza:
74%
Hajajj. Nem én vagyok ám a hülye. Ha használnál írásjeleket, talán érthető lenne amit írsz. Nyilván az neked derogál.
2010. júl. 25. 22:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!