A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
Érdeklődve olvastam végig az előző két nő vitáját.Nem tudom megállni,hogy ne reagáljak.:D
A távkapcsolatban élőnek mondanám,hogy TE tényleg egy dilis vagy,először is nem érted hogy más miért piszkál,pedig értelmesen leirták neked anyukám,nem is egy ember.Sokszor össze vissza írkálsz csak nehogy ne neked legyen igazad.Én például értettem hogy mit akart mondani a 83%-os,veled ellentétben.Azért hangsúlyozta a párját hogy kapj már észbe más is lehet elégedett csak nem vágja oda egy olyan kérdezőnek aki éppen gondban van.Én 3 éve vagyok együtt a pasimmal,fél éve összeköltöztünk és igenis komoly teljesítmény ha van valakink aki vár,nagyon jól megvagyunk de én sem hangoztattam mivel tekintettel voltam más érzéseire(a kérdezőre gondolok).
A boldogságod senkit nem zavar ne hidd hogy körülötted forog a föld,csak érzéketlen voltál ezért kötöttek beléd.Ja és ne kezdj nekem is hülyeségeket írni mert engem nem érdekel a további marhaságod.Amugy meg ha a pasidnak van esze akkor most mással alszik összeölelkezve.Ilyen egy nőt...szegény fickó:(((((((((
ma 10:37 ! "nem rohangálok minden másodpercben a pasim után"
Naná, hogy nem, hoszen messze van.A távkapcsolat hosszútávon nem működőképes, nem lehet vele tervezni, de ezt ti is így gondoljátok."össze akar velem költözni 1 hónapon belül" Legalábbis a párod látja, hogy a távkapcsolat nem jó.A távkapcsolatot azért hívják távkapcsolatnak, mert nem igazi párkapcsolat.Nem a párkapcsolathoz kell ennél energia, hanem, hogy egyátalán legyen valamiféle kapcsolat addig még nem találkoztok. Hidd el, majd rájössz,ha nap mint nap együtt keltek, együtt fekszetek és bizony akkor már nem lesz titkotok egymás előtt. Mert nem kellene, hogy legyen.Mert ha csak ritkán találkoztok akkor mindketten csak a jó oldalatokat mutatjátok, s így meg sem ismerhetitek egymást rendesen.A kapcsolatok igazi próbája az együttélés és a gyerekvállalás.Kedves kérdező! Kérlek írd meg, hogy mire jutottál, mert sokunkat érdekel. Hidd el, vannak akik értik, hogy miről beszélsz akkor is, ha a kérdésedet indulatosan kicsit átgondolatlanul fogalmaztad. Ám feldúltságod érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!