Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
 141/196 mnoel ***** válasza:
60%

Érdeklődve olvastam végig az előző két nő vitáját.Nem tudom megállni,hogy ne reagáljak.:D

A távkapcsolatban élőnek mondanám,hogy TE tényleg egy dilis vagy,először is nem érted hogy más miért piszkál,pedig értelmesen leirták neked anyukám,nem is egy ember.Sokszor össze vissza írkálsz csak nehogy ne neked legyen igazad.Én például értettem hogy mit akart mondani a 83%-os,veled ellentétben.Azért hangsúlyozta a párját hogy kapj már észbe más is lehet elégedett csak nem vágja oda egy olyan kérdezőnek aki éppen gondban van.Én 3 éve vagyok együtt a pasimmal,fél éve összeköltöztünk és igenis komoly teljesítmény ha van valakink aki vár,nagyon jól megvagyunk de én sem hangoztattam mivel tekintettel voltam más érzéseire(a kérdezőre gondolok).

A boldogságod senkit nem zavar ne hidd hogy körülötted forog a föld,csak érzéketlen voltál ezért kötöttek beléd.Ja és ne kezdj nekem is hülyeségeket írni mert engem nem érdekel a további marhaságod.Amugy meg ha a pasidnak van esze akkor most mással alszik összeölelkezve.Ilyen egy nőt...szegény fickó:(((((((((

2010. júl. 25. 23:50
 142/196 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a párkapcsolat nem működik hosszú távon. A sex kell a pasinak és előbb vagy utóbb félrelép. Az más dolog hogy megbízol benne, de amiről nem tudsz az nem fáj.
2010. júl. 26. 00:40
 143/196 anonim ***** válasza:
13%
*távkapcsolatot akartam írni
2010. júl. 26. 00:40
 144/196 anonim ***** válasza:
95%
Nem olvastam végig a válaszokat. Én is jártam úgy h egyik napról a másikra a férjem telefonja le lett halkítva és még a WCre is magával vitte, ki sem vette a zsebéből. Hó elején meg csodálkoztam a 20ezres számlán, mert ugye mi ingyen beszélünk... De a drága szivem kb 430smst írt egy csajnak... Amikor mostanában kap egy smst és megkérdezem ki volt, akkor mindig jön azzal, h neki is van magánélete, meg h én mindenről tudni akarok... de basszus hát házasok vagyunk. Ha engem felhív valaki, vagy kapok egy smst és megkérdezi ki volt, én elmondom neki, mert nincs titkolnivalóm. Nehogymár egy kapcsolatban ne lehessen annyit elmondani a másiknak, h a haverom írt mert... Ilyen nincs. Akik ennyire magánéletet akarnak, azok legyenek egyedül, semmi szükség ehhez párkapcsolatra. Nekem nincs titkolnivalóm bármikor belenézhet az emailjeimbe, a telómba nem zavar... De ha valaki ennyire titkol valamit, az már gyanús.
2010. júl. 26. 00:53
 145/196 anonim ***** válasza:
96%
utolsóval egyetértek!
2010. júl. 26. 00:56
 146/196 anonim ***** válasza:
84%
"A sex kell a pasinak és előbb vagy utóbb félrelép. " nem csak a férfiaknak kell a sex, nem csak ők lépnek félre távkapcsolatban.
2010. júl. 26. 10:35
 147/196 anonim ***** válasza:
78%
A távkapcsolatos vagyok. Most írok ide utoljára. Látjátok, ezért jó (?) az anonimitás. Lehordhattatok mindenféle hülyének, mert nem rohangálok minden másodpercben a pasim után. Leírtatok rólam és a kapcsolatomról is sokmindent. Egyik megállapításnak sincs semmi köze a valósághoz. Attól, hogy szerintetek nem működőképes a távkapcsolat, még igenis lehet az. Annyi mindent leírtatok a pasikról. Szerintetek lehet így általánosítani? Szerintetek minden pasi olyan, mint egy óvodás, akinek nem szabad mindent tudni. Szerintetek minden pasi ösztönlény, akinek a szex a legfontosabb. Nemár, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Ha jellemezni kéne a párotokat, ti sem ezeket mondanátok el. Szóval szerintem gondoljátok át ezt a hozzáállást, mert nem hiszem, hogy az én pasimat kéne sajnálni. Valamiért csak működik a kapcsolatunk, csak nem lehetek olyan szörnyű. És valamiért csak össze akar velem költözni 1 hónapon belül. És oké, legyen igazatok, nem kellett volna a kérdező orra alá dörgölni a boldogságom, de tudjátok mi bosszantott fel? Az, hogy ahogy leírtam, hogy távkapcsolat, rögtön mindenki úgy kezelt, mint egy óvodást, mert jajj, majd rájövök, meg majd úgyis megcsal, meg te ezt nem tudhatod, távkapcsolatban élsz. Hát emberek, elmondom: Egy távkapcsolatba sokkal nagyobb energiát kell belefektetni, mint egy "rendes" kapcsolatba, akármilyen furcsa is ez nektek. Most jöhettek azzal, hogy ez hülyeség, mert úgysem találkoztok minden nap, miért kéne. Pont ezért. Hogy ha nem is találkozunk minden nap, az a heti 2 nap, amikor tudunk zavartalan legyen, ne jöjjön közbe semmi. És amellett, hogy ti akkor szóltok a párotokhoz, amikor akartok, nekünk azt is meg kell tervezni, hogy mikor tudunk egymással beszélni. Szóval így nézzétek le azt, aki távkapcsolatban él. Mi sem azért választottuk ezt, mert milyen jó szórakozás, hanem mert nem volt más választásunk. Vagyis de, volt. Vagy elengedjük és elfelejtjük egymást, vagy bevállaljuk a távkapcsolatot. És voltunk olyan fontosak egymásnak, hogy bevállaljuk. Gondolom ti is ismeritek, hogy a szerelem mindent legyőz. Na, én ennyi voltam. Sziasztok.
2010. júl. 26. 10:37
 148/196 anonim ***** válasza:
25%
Sajnálom az olyan embereket, akik ilyen könnyűvérű hazudós párt tudnak kifogni maguknak.
2010. júl. 26. 10:39
 149/196 anonim ***** válasza:
85%

ma 10:37 ! "nem rohangálok minden másodpercben a pasim után"

Naná, hogy nem, hoszen messze van.A távkapcsolat hosszútávon nem működőképes, nem lehet vele tervezni, de ezt ti is így gondoljátok."össze akar velem költözni 1 hónapon belül" Legalábbis a párod látja, hogy a távkapcsolat nem jó.A távkapcsolatot azért hívják távkapcsolatnak, mert nem igazi párkapcsolat.Nem a párkapcsolathoz kell ennél energia, hanem, hogy egyátalán legyen valamiféle kapcsolat addig még nem találkoztok. Hidd el, majd rájössz,ha nap mint nap együtt keltek, együtt fekszetek és bizony akkor már nem lesz titkotok egymás előtt. Mert nem kellene, hogy legyen.Mert ha csak ritkán találkoztok akkor mindketten csak a jó oldalatokat mutatjátok, s így meg sem ismerhetitek egymást rendesen.A kapcsolatok igazi próbája az együttélés és a gyerekvállalás.Kedves kérdező! Kérlek írd meg, hogy mire jutottál, mert sokunkat érdekel. Hidd el, vannak akik értik, hogy miről beszélsz akkor is, ha a kérdésedet indulatosan kicsit átgondolatlanul fogalmaztad. Ám feldúltságod érthető.

2010. júl. 26. 15:17
 150/196 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nem bírom megállni, hogy ne reagáljak, pedig azt írtam, az előző az utolsó. ""össze akar velem költözni 1 hónapon belül" Legalábbis a párod látja, hogy a távkapcsolat nem jó." Ez megint egy hatalmas tévedés. Annyira imádom, mikor látatlanba okoskodtok. 2 éve arra várunk, hogy összeköltözhessünk, de nem számít, úgyis neked van igazad. Mikor értitek már meg, hogy nem lehet mindenről általánosságban beszélni? A miénk egy távkapcsolat, ami működik. És nyilván egy távkapcsolatos sem úgy tervezi a jövőjét, hogy az örökre távkapcsolat maradjon.
2010. júl. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!