Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/196 anonim ***** válasza:
61%
Ha ilyen feleségem lenne nyakon vágnám. Nem úgy fogtál férfit, h. terhes lettél véletelnül, mert azok ragaszkodnak így egyes férfiakhoz. Szánalmas.... 28/L
2010. júl. 25. 10:34
 112/196 anonim ***** válasza:
74%
Jogos a gyanakodás, és szerintem is félrelépés áll mögötte, attól még, hogy fura ez nyomulás a feleségtől.
2010. júl. 25. 10:34
 113/196 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk nincs semmiben sem titok, mindenféle jelszót tudunk, a biztonság kedvéért, ha valaki épp nincs gép közelben, vagy valami van a telefonnal. Tiszta a lelkiismeretem, ha épp be kell kukkantania hozzám.

Én úgy érzem, hogy házasságba nem fér bele a magánélet. Mert milyen az már, ha valamit nem mondasz el a saját házastársadnak (ami nem is egy megcsalós dolog), mert van neked magánéleted?! Minek háasodik az, akinek nem fér bele, hogy bármiről tudjon a férje/felesége? Aztán meg majd megy a kétkedés, és a balhék, pedig egy ártatlan semmiségről lenne szó.

A barátok titkait nem adom ki, nem is tartok meg olyan SMS-t, levelet, de van olyan értelmes uram, ha megkérem rá, nem olvassa el az XY-tól kapott levelet, bármit.

2010. júl. 25. 10:41
 114/196 anonim ***** válasza:
85%
Hát érdekes, nálunk pont az a bizalom jele, hogy tudjuk egymás kódjait, jelszavait... Ugyanis nincs titkunk egymás előtt...
2010. júl. 25. 14:40
 115/196 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező!

Egyszerű! te is titkolózz telefonálgass de titkosan!

ja és egy jó pasit sem árt beszerezni!

2010. júl. 25. 16:16
 116/196 anonim ***** válasza:
43%

"Igen neki nincs joga kutakodni de a palinak félrelépni van joga? hülye f*szok"

Pontosan ahogy mondod:) Ha már a jogokról beszélünk, akkor mindenkinek szíve joga félrelépni, viszont az hogy más dolgai között kutakodunk, az már törvényellenes.

2010. júl. 25. 16:29
 117/196 anonim ***** válasza:
87%

16.29

Törvényellenes? Hol tanultál jogot?

2010. júl. 25. 16:31
 118/196 anonim ***** válasza:
89%

16:29!

"Pontosan ahogy mondod:) Ha már a jogokról beszélünk, akkor mindenkinek szíve joga félrelépni"

TÉVEDÉSBEN ÉLSZ, FÉLRELÉPNI BŰN, HÁZASSÁGTÖRÉSNEK HÍVJÁK!

2010. júl. 25. 16:53
 119/196 anonim ***** válasza:
100%
16:16 nak esetleg igaza lehet.
2010. júl. 25. 17:35
 120/196 anonim ***** válasza:
39%

Nem olvastam végig a válaszokat, a tizedik oldalig eljutottam, de rájöttem, hogy mindenki okos.

Okos a távkapcsolatos, aki nagyjából kéthetente látja a barátját, az meg ha akarja, röhögve megd*gja az összes csajt maga körül, hiszen ők bíznak egymásban! Valóban hatalmas szerelem az, ahol nem is ismered igazán a másikat, mert sosem látod :) Így tényleg tökéletes egy kapcsolat!

Aztán okos az, aki előadja, hogy mekkora szent, nagyjából olyan érdekes lehet az élete, mint egy tál langyos leves, utána jönnek a harcos amazonok, akik így meg úgy követnék az embert...

Van itt valaki, aki egyáltalán normális? Nekem leállt az agyam ennyi okoskodástól és mocskolódástól. Gratulálok minden észlénynek!

2010. júl. 25. 17:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!