Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/196 anonim ***** válasza:
58%

A kérdésedre a válasz hogy én valamilyen módon kideríteném hogy megcsal-e de nem úgy h megkérdezném!!!

Egy barátnőm segítségével akár...

Ebbe nincs semmi különös,aki nem így gondolja csak nézzen egy kicsit őszintén magába és rájön hogy így csinálná.

Nekem jelenleg nincs ilyen problémám mert imádjuk egymást a párommal de az ördög soha nem alszik!!

Aki pedig azt hiszi hogy bízik a párjában és fordítva az szokott a legnagyobbat zuhanni mikor kiderül hogy az élet mégsem habostorta!!!

2010. júl. 24. 23:15
 92/196 anonim ***** válasza:
100%
akkor szívás a dolog ha azt a barátnőd kéred meg , akivel megcsal. hm?
2010. júl. 24. 23:17
 93/196 anonim ***** válasza:
38%

Akinek nem inge ne vegye magára de minden egyes kommentáló vállalná a véleményét arcal és névvel is??

Valószínű azért nem ír a kérdező mert elege lett...megértem..

2010. júl. 24. 23:22
 94/196 anonim ***** válasza:
90%
Én vállalnám arccal és névvel, ha szükséges lenne, hogy soha semmilyen körülmények között nem nyúlok bele senkinek a cuccába, hanem a problémákat más jelekből igyekszem leszűrni.
2010. júl. 24. 23:24
 95/196 anonim ***** válasza:
83%

Jah. A távkapcsolatos mindjárt hülye. Kedves kérdező! Állítom, hogy a mi kapcsolatunk évezredekkel jobb, mint a tiétek, és nem, nem azért, mert távkapcsolat, hanem mert:

1. Bízunk egymásban, akár hülyének nézel, akár nem.

2. Egyenlő félként kezeljük a másikat, nem úgy, mint egy óvodást, akinek "nem szabad mindent tudni".

3. Egyikünknek sincs kisebbségi komplexusa, ami miatt betegesen féltékeny lenne.

És mellesleg minek ellenőrizgetném? Egy nő észreveszi ha megcsalják, és nem az sms-ekből, hanem sok apró jelből.

2010. júl. 24. 23:32
 96/196 anonim ***** válasza:
94%

"Utolsó igazad van, így van, ellenáll. Meg kellene bíznia bennem, hogy nem olvasom el, persze elolvasnám, minden nő elolvasná. Ha szeret, akkor meg kellene bíznia bennem."

De miért bízna meg benned, ha egyszer nem bízhat meg benned? Pontosabban abban, hogy tiszteletben tartod a privát szféráját. Olyan önellentmondásba keveredtél ezzel a kijelentéseddel, hogy azt öröm volt olvasni.

A bizalom senkinek nem jár, azt ki kell érdemelni. A tőled idézett mondat kb. így hangozna helyesen: "Ha megbízható lennék, akkor megbízhatna bennem."

Nem abban bízunk meg, akit szeretünk, hanem azt szeretjük, akiben megbízhatunk. Érzed a különbséget?

És tiltakozom, nem minden nő olvasná el, én sem olvasom el az én párom dolgait, pedig amennyire tudom, nő vagyok.

2010. júl. 24. 23:59
 97/196 anonim ***** válasza:
43%

Jaj mennyi álszent van köztetek,ti vagytok a szánalmasak nem a kérdező,büszkén írjátok,hogy nem ellenőrzitek a párotokat,de ha lenne rá okod,valami nem stimmelne,akkor meg csak úgy kapkodnátok a telefonja után.Könnyű annka okoskodni akinek minden oké a kapcsolatában,de megnéznélek titeket egy gyanús helyzetben,hogy fagy rá a vigyor a képetekre.

Te meg távkapcsban élő:egy nő megérzi meg blabla,ugy fogsz pofára esni h öröm lesz nézni.Nem lehet mindig észre venni,főleg nem 300km-ről.Van olyan pasi aki ugyanannyit szeretkezik veled,megnézheted a dolgait,ugyanolyan kedves és mégis megcsal,na ennyit erről.Rengeteg embert csaltak már meg és sokan nem vették észre ne mondja nekem senki hogy az mind hülye volt.

2010. júl. 25. 00:19
 98/196 anonim ***** válasza:
91%

olyan sokan leszóltátok szegény kérdezőt. akit mondjuk rendszeresen csaltak persze hogy bizalmatlanabb. és persze idegesítő ha elolvassák az ember üzeneteit, stb, de ha nincs titkolnivaló, akkor a házastársam elől nem kódolom le, hanem törölgetem ami neki nem tetszene. mert titokban smsezhet a haverjával h szar volt a vacsi vagy asszonynak egyre nagyobb a segge és persze ezt sem akarja, h kiderüljön de ha ennyi lenne akkor a törlés is elég lenne. de a kódolás arra utal, h rendszeres titkolnivaló van, és így a még olvasatlanokat védi, nehogy előbb -más kezébe jusson-.

amúgy mikor volt férjem az smseim olvasgatta engem is zavart, pedig nem volt titkom, de pl a barátnőm NEKEM írt nem neki. de ezért nem lakatoltam volna le. viszont életem első és egyetlen véletlen nyomozásából derült ki h félrekúr már rég, több méltóságom maradt volna, ha nyomozok és nem én tudom meg utoljára. (elkértem a telefonját egy smst írni és törölni akartam utána a küldöttből, hát az alatta levő sorban virító imádlak cicám nem nekem szólt...) azóta tanult belőle, most nekem irkál, csak engem nem érdekel, de mondta h már törli az smseket.

2010. júl. 25. 00:32
 99/196 anonim ***** válasza:
62%
sokan akik bíznak a másikban biztos érdekes dolgokat találnának, és nem lenne olyan boldog életük ha egyszer belenéznének a párjuk telefonjába.
2010. júl. 25. 00:35
 100/196 anonim ***** válasza:
76%

a 79%ossal teljesen egyetértek!

Annyira kiparodizáltátok hogy már gusztustalan ... attól mert nem értitek meg őt, még nem kell leszólni, lehet több problémája is van, de egyesek h jönnek azzal h r*bancozzák, meg k*rvázzák??? Ő a pasi felesége! Őt vette el, és nem a k*rvája! Anya-apa tudják egymás jelszavát iwiwen stb, nyíltan hagyják a telefonjukat az asztalon, tudják h nem néz bele a másik, de kint hagyják, ezzel mutatva h semmi titkolnivalójuk nincs! Rengeteg ismerősöm van akik így élnek, ahol már titkosított üzenetek vannak, meg szimplán csak az sms hang van levéve az már gyanús!

Ez a nő okkal gyanakodhat, főleg ha esetleg még szexuális kapcsolatuk sincs, vagy későn jár haza a pasi ...

2010. júl. 25. 00:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!