Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/196 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy valakinek le van jelszavazva akármije, nem jelenti azt, hogy titkolnivalója van. Ezt nem jelenthetitek ki, hisz nem ismertek minden embert.

Van aki szimplán privát ember. Még kapcsolatban is.

Ez kb. olyan, mint az egyik családban normális az egymás előtt meztelenkedés, a másiknál meg elképzelhetetlen.

2010. júl. 25. 00:53
 102/196 anonim ***** válasza:
100%

igen, utolsó, ez is igaz! Ezért írtam előtte (nemtudom hanyadik hozzászólás..) hogy mi nem tudunk véleményt alkotni, mert se a csajt se a pasit nem ismerjük!

Lehet hogy millió oka van még az aggodalomra, és ezer problémájuk van, de az is lehet h szerencsétlen pasi csak magánéletet akar, kell neki egy privát szféra, az is lehet h csak azért zárolta az smseket, mert a nő turkált benne előtte, és megunta... ebben az esetbe én is lezárnám! Annyi alternatíva van, mi most honnan tudjuk mi a helyes? Egyiket sem ismerjük! Ezért sem kell oltogatni, ribizni a kérdezőt, meg vádolni h minek nyúl a telóba, mikor nem tudjuk az előzményeket, h mi volt az oka volt ahhoz h belenézzen!

2010. júl. 25. 00:56
 103/196 anonim ***** válasza:
89%
az is lehet h későn jár haza a pasi, és emiatt kezdett a telefonba turkálni ... vagy már egyszer megcsalta, és azért gyanakszik ... nem tudhatjuk! De úgy bírom mikor kicsapnak így egy kérdést, ahol semmi konkrétum nincs, meg nem reagál a kérdező, pedig én szeretek segíteni, neki is szívesen segítenék, akármilyen is.
2010. júl. 25. 00:59
 104/196 anonim ***** válasza:
82%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:19

Így arc és név nélkül elég nehéz megítélni, kinek van oka ellenőrizgetni a párját, és kinek nincs, illetve kinek mit jelent az, hogy "ok". Honnan gondolod, hogy egy ilyen helyzetet nem lehet másképpen lereagálni?

2010. júl. 25. 02:17
 105/196 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezőnek.

Megpróbáltam végigolvasni de mivel annyi butaságot és vegytiszta rosszindulatot sikerült itt összehozni, ezért felesleges.

Én értem mi a gondod, bizonytalan vagy és válaszok nélkül hagynak. Én nem néznék bele a telefonjába, nem turkálnék a holmijai között viszont elmondanám, hogy részéről nullába venni a kétségeidet szemét és érzéketlen dolog.

Neki meg kellett volna nyugtatnia téged, odahívni tisztázni ezt a helyzetet.

A barátnőm férje egyszer nekem panaszkodott amikor lebukott a zsebei átmatatása után. Elmondta ő is a bizalmatlanságról, a kapcsolaton belüli személyiségi jogairól szóló nagy bekezdését. Töményen gyáva cinizmus volt, ezt a viselkedést szokták a férfiak irányunkban csuklás nélkül lehülyep.ics@zni. Amikor ők a hülye p.ics@k, némileg gyöngédebben viszonyulnak a helyzethez. (ami lássuk be, nagyon férfias :)

Egyszóval. Én nem kutakodnék a dolgai közözz, nekem nem ízlésem. De nem hagynám a dolgot, mindenképpen leülnék vele egy felnőtt beszélgetésre. Ha szeretünk valakit, megbocsátjuk neki a hülyeségeit, a felesleges féltékenykedést vagy hisztit is, hiszen szeretjük.

Remélem megoldódik.

2010. júl. 25. 07:53
 106/196 anonim ***** válasza:
82%
igenis gyanus, hogy titokban smsezik. nálam is kivágná a biztosítékot, ha rajtakapnám. ha már annyira ostoba, hogy nem képes az ilyen dolgait, amiket előlem rejtegetni akar diszkréten kezelni, akkor viselje következményeit. ha nincs titkolnivalója, akkor meg mért nem mondja/mutatja meg, már csak a békesség kedvéért, főleg ha látja, hogy a párját kikészíti ezzel.
2010. júl. 25. 08:50
 107/196 anonim ***** válasza:
85%
én egyáltalán nem rettegek attól, hogy valaki belenézzen a telefonomba. nem érzem úgy, hogy az sértené a magánszférámat. talán azért, mert NINCS benne semmi, de semmi olyan, amit bárki-, legfőképp a férjem előtt titkolnom kéne. ettől függetlenül van rajta biztonsági kód, amit mindketten ismerünk, kisfiúnk miatt kellett, mert ő ész nélkül mindenkit felhív, ha a kezébe kerül.
2010. júl. 25. 08:59
 108/196 anonim ***** válasza:
77%

"szerintem ha valaki szeretőt tart és a telefonszámát beirja a telójába , vagy a számát benhagyja a hiváslistában , vagy esetleg üzenetét , az barom.

lehet hogy elopás vagy elvesztés esetére jelszavazta le."

ez hülyeség, sok embernek benne van a telefonjában, én is benne voltam, de nem saját névvel hanem ilyen fura névvel a vezeték és a keresztnevemből összevont egy kamunevet, akkor még nem is tudtam, hogy éppen velem csalja meg azt aki azóta a felesége is és gyerekük is lett. Álnéven rámentem skypen, csajnak adtam ki magam, aki csetről ismeri, és még akkor is félreakart lépni, mikor már házas volt. Sajnálom az olyan embereket, akik ilyen könnyűvérű hazudós párt tudnak kifogni maguknak.

2010. júl. 25. 09:02
 109/196 anonim ***** válasza:
93%

Én gyanakodnék.

Én is mindig megnéztem a volt párom telefonját. Eleinte csak poénból :) h jaj lesz neked most lebuksz :) Végig mentem a neveken,híváslistán,meg az sms-eken. Már már egy rituálé volt. Jött és egyből adta a telot. Egy nap azonban már nem. Gyanús volt. Úgy csináltam mintha nem érdekelne,pár nap mulva belenéztem a telefonjába mikor kiment a konyhába és egy uj név volt benne. "Szabolcs" . Rossz érzésem volt ezért gyorsan beirtam én telomba a számot. És pár nap mulva felhívtam. Egy csaj vette fel. Mondtam h én Szabolcsot keresem. A csaj mondta h nincs semmilyen szabolcs,,ő szabina biztos félretárcsáztam. Elnézést kértem és letettem.

Irtam barátomnak egy üzit h ennyi volt,többet ne keressem. Egyből hívott h mi ütött belém. Mondtam neki h felhívtam a Szabolcsot. Elkezdett büntudatot ébreszteni bennem h én nem bízok benne,mert bele lestem a telojába,és pont ezért mentette el a csaj számét fiu néven. Én nem hittem neki.

nekem ez sok volt. Ha ugy lett volna bent h Szabina,és mikor megkérdeztem volna h ki ő elmondta volna h a munkatársa ,hittem volna neki. De ő gyanúsan viselkedett,és áldom az eszem h nem hittem neki el amit mondott,és nem hagytam magam mikor büntudatot próbált ébreszteni bennem.

2010. júl. 25. 10:15
 110/196 anonim ***** válasza:
100%
09:02! 10:15 nek igaza van. a komment utáni 22:20 voltam.
2010. júl. 25. 10:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!