Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
 151/196 anonim ***** válasza:
90%
ez igy igaz lakva ismeri meg egymást két ember,ha majd jön az összeköltözés akkor kell a legtöbb energia,az összecsiszolódásra,nem mindig könnyű
2010. júl. 27. 20:22
 152/196 anonim ***** válasza:
100%
ja 15:17-re irtam a fentit
2010. júl. 27. 20:24
 153/196 anonim ***** válasza:
67%

lány vagyok és így mondom:

Minek turkálsz? Arra még nem gondoltál, hogy ha féltékenykedsz te magad lököd egy másik nő karjaiba? Ha már rajta kapott azon, hogy kutakodsz a telefonjában jó, hogy jelszót tesz rá, jól is teszi, ne is mondja meg. Vannak dolgok amikhez nincs semmi közöd, törődj bele.

2010. aug. 2. 00:46
 154/196 anonim ***** válasza:
39%
Hogy lehet ilyet írni? Házasok!!
2010. aug. 2. 00:53
 155/196 anonim ***** válasza:
64%

En soha nem neznek bele a parom telefonjaba!

33/N

2010. aug. 2. 07:03
 156/196 anonim ***** válasza:
93%

Ennél már csak a furcsább, hogy a kedves kérdező, előre vetette a kérdést, de amit kérdeztek a kapcsolatáról a kommentelők, arra még most sem válaszolt....

Úgy látszik neki is van takargatni valója...

2010. aug. 2. 07:27
 157/196 anonim ***** válasza:
92%

Az én exem mindig azt hangoztatta, hogy én bármikor használhatom a telefonját, sőt, bármikor elolvashatom az SMS-eit. Részemről is mindig így volt.

Aztán egy idő után dugdosta előlem a telefonját, nem használhattam az övét, nem nézhettem bele.

Evidens, hogy arra gondoltam, hogy nője van.

Elvégre korábban mindig azt hangoztatta!!!! HANGOZTATTA Ő MAGA!!!, hogy bármikor használhatom a telefonját, beleolvashatok az SMS-eibe!

Tehát a titkolózás, sumákolás, jelszavasítás, telefondugdosás egyértelműen arra vall, hogy tisztességtelen Veled szemben!

2010. aug. 2. 09:45
 158/196 anonim ***** válasza:
97%

Az én telefonomba a párom belenézhet, mert semmi olyan SMS-t nem tartalmaz, ami a párom ellen irányulna. Nálunk ez kölcsönös!

Szerintem ha a párod titkolózik előtted a lejelszavasítással, ez semmi esetre sem jelent jót!

2010. aug. 2. 09:59
 159/196 anonim ***** válasza:
31%

Szegény férfiak ilyen paranoid nőkkek kell hogy szenvedjenek,komolyan ez nem kapcsolat hanem börtön.

Tudod mit kutakodj utána kövesd aztán lesd meg az utcán,de ugyis elhagy majd mert megfojtod szerencsétlent,házaséletetek amúgy jó?Mert szerintem nem,a férfit nem gyereknek kéne nézned hanem a társadnak...Pffffff 28 N

2010. aug. 2. 10:54
 160/196 anonim ***** válasza:
97%
Arra még senki nem gondolt,hogy a kérdező talán csak be akarta kapcsolni a párja telefonját,és nem tudta,mert le van jelszavazva,mi?Páromnak céges telója van,jelszóval.Néha töltés után én kapcsolom be és mindyg megmondja az aktuális jelszót.Ha egyszer nem mondaná meg,biztos gyanakodni kezdenék.És sztem a bekapcsolás nem turkálás.Amúgy meg a férjem szerint ha egy pasi titokban sms-ezik,nagy valószínűséggel megcsalja a párját,vagy alakul valami,tehát lehet kezdeni aggódni.És kedves ÖNTELT TÖKÉLETES KAPCSOLATBAN ÉLŐK,lehet kezdeni lepontozni.
2010. aug. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!