A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
lány vagyok és így mondom:
Minek turkálsz? Arra még nem gondoltál, hogy ha féltékenykedsz te magad lököd egy másik nő karjaiba? Ha már rajta kapott azon, hogy kutakodsz a telefonjában jó, hogy jelszót tesz rá, jól is teszi, ne is mondja meg. Vannak dolgok amikhez nincs semmi közöd, törődj bele.
En soha nem neznek bele a parom telefonjaba!
33/N
Ennél már csak a furcsább, hogy a kedves kérdező, előre vetette a kérdést, de amit kérdeztek a kapcsolatáról a kommentelők, arra még most sem válaszolt....
Úgy látszik neki is van takargatni valója...
Az én exem mindig azt hangoztatta, hogy én bármikor használhatom a telefonját, sőt, bármikor elolvashatom az SMS-eit. Részemről is mindig így volt.
Aztán egy idő után dugdosta előlem a telefonját, nem használhattam az övét, nem nézhettem bele.
Evidens, hogy arra gondoltam, hogy nője van.
Elvégre korábban mindig azt hangoztatta!!!! HANGOZTATTA Ő MAGA!!!, hogy bármikor használhatom a telefonját, beleolvashatok az SMS-eibe!
Tehát a titkolózás, sumákolás, jelszavasítás, telefondugdosás egyértelműen arra vall, hogy tisztességtelen Veled szemben!
Az én telefonomba a párom belenézhet, mert semmi olyan SMS-t nem tartalmaz, ami a párom ellen irányulna. Nálunk ez kölcsönös!
Szerintem ha a párod titkolózik előtted a lejelszavasítással, ez semmi esetre sem jelent jót!
Szegény férfiak ilyen paranoid nőkkek kell hogy szenvedjenek,komolyan ez nem kapcsolat hanem börtön.
Tudod mit kutakodj utána kövesd aztán lesd meg az utcán,de ugyis elhagy majd mert megfojtod szerencsétlent,házaséletetek amúgy jó?Mert szerintem nem,a férfit nem gyereknek kéne nézned hanem a társadnak...Pffffff 28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!