A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
171/196 A kérdező kommentje:
17:05 te úgy nyilatkozol, mintha lenne fogalmad arról, hogy mennyire sürgős, muszáj dolog egy férfinek a nemi aktus. Hát kb annyira, mint egy nőnek az ordító csecsemő etetése.Mindkettő programozott dolog. Csak ti nők elvárjátok egy férfitól.hogy ennek a programozott késztetésnek ellenálljon.
2010. aug. 6. 22:52
172/196 A kérdező kommentje:
Ezt nem szabad összekeverni azzal a megcsalással, amit az én párom tök tuti, hogy elkövet az a szemétláda.
2010. aug. 6. 22:54
173/196 anonim válasza:
17.05-ös vagyok.
én csak az előttem hozzászólóra reagáltam, aki szerint el kell gondolkodni, vajon miért kacsintgat félre egy kapcsolatból egy férfi.
174/196 anonim válasza:
" Azon gondolkz el miért kellett neki az új nő h miért adtál okot h kifé nézzen a kapcsolatból.az érem kétoldalú."
TE OLYAN SEGG VAGY... MEG MINDENKI MÁS IS AKI ÍGY GONDOLKOZIK. HA PROBLÉMA VAN EGY KAPCSOLATBAN NEM AZ AZ ELSŐ HOGY FÉLREB@SZOK, HANEM KINYITOM A POFÁM A PÁROMNAK ÉS MEGBESZÉLJÜK ÉS MEGOLDJUK
175/196 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék hogy házasságban (kivétel nélkül kivéve szerződéses) minden úgy működik hogy mindenkinek mindenhez van köze, pl a leveleiket is felbonthatják
177/196 anonim válasza:
Nőknek is ugyanúgy kell a szex, és orgazmusuk is ritkábban van emiatt még érthetőbb lenne, ha ők lépnének félre, mert nem jó a pasi az ágyban, vagy unalmas.
178/196 anonim válasza:
22:02 Több nő lép félre tapasztalatom szerint, szóval nem tudom mit magyarázol. Valamit a nők orgazmusa, nem mindig a férfin múlik és ő is lehet unalmas nem csak a férfi.
179/196 A kérdező kommentje:
Ha a nőknek ugyanúgy kellene a szex és ugyanolyan jó lenne az orgazmus, akkor ugyanannyira szívesen csinálnák, mint a férfiak, a milliónyi feltétel helyett.
2010. aug. 10. 22:17
180/196 anonim válasza:
Kb ugyanannyi nő lép sztem félre, azért írtam azt, mert kicsit unalmas mikor avval magyarázzák, ha egy férfi félrelép, hogy a nő rosszul csinál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!