Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
 161/196 anonim ***** válasza:
100%

utolsó én felpontoztalak:)

jó volt a beszólás nagyon sok itt a tökéletes kapcsolatban élő,vagy csak homokba dugják a fejüket,pedig lehet náluk is van hasonló.

2010. aug. 2. 12:51
 162/196 anonim ***** válasza:
73%
jó kapcsolatom van sajnos sokan irigyek is rá...jo ideje együtt vagyunk és nem vagyunk egymás seggébe nem fojtjuk egymást meg,mindkettőnknek meg van a maga kicsi szabadsága.És nem dugom a homokot a fejembe beszélünk a dolgokról és nem sms eket hajkurászunk.
2010. aug. 2. 13:03
 163/196 anonim ***** válasza:
73%
javitott:nem dugom a fejemet a homokba.
2010. aug. 2. 13:04
 164/196 anonim ***** válasza:
100%

12:51

Vagy van már,vagy lesz,mert olyan nincs,hogy egy kapcs. tökéletes legyen,de ha csak annyi jut el egyesek agyáig,amit a kapcsolatról írtam,és az már nem,amit a telefonról,-tudniilik,hogy lehet,hogy a kérdező csak be akarta kapcsolni a párja telefonját-ott nagy baj van a figyelemmel.Vagy nem tanult meg szöveget értelmezni:)

2010. aug. 3. 14:11
 165/196 anonim ***** válasza:
100%

a férjem sohasem rejtegette előlem a telefonját, eszembe sem jutott hogy belenézzek. később még a wc-re is magával hordozta és éjjelre kint hagyta a kocsiban. tudtam hogy sunnyog. elkezdtem figyelni és észrevettem hogy egy férfinév hivásait rendszeresen törölgeti. eegyszer felhivtam a férfinevet, és mily meglepő, egy nő vette fel.

ha nem ébred fel a gyanú és nem nézek bele, máig hülyének nézne. tényleg jobb lenne az nekem? csak mert az az ő holmija és semmi közöm hozzá? egy házasságba nem fér bele a sunnyogás, legyen az imél, telefon, levél, bármi. ne adjon rá okot, hogy bele kelljen nézni, és akkor nem nézek bele. ennyi.

2010. aug. 4. 16:54
 166/196 anonim ***** válasza:
20%
Azon gondolkz el miért kellett neki az új nő h miért adtál okot h kifé nézzen a kapcsolatból.az érem kétoldalú.
2010. aug. 4. 16:56
 167/196 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaaa,

mert az a férfi nem hibás akit a farka hajt.......

2010. aug. 4. 17:05
 168/196 anonim ***** válasza:
96%
Nos, hát az én kapcsolatom nem tökéletes. Én sem vagyok tökéletes és a férjem sem az. Ám bízunk egymásban. Olyannyira, hogy bármelyikünk bármikor használhatja a másik telefonját, s ha az van kéznél noteszét stb. is. Nekem gyanús lenne ha jelszót rakna a telefonjára, minthogy én sem raknék jelszót az enyémre, hacsak nem titkolni valóm lenne. A bizalom nem jelenti, hogy egymás seggében élünk, de a titkolózás nem fér bele egy rendes kapcsolatba.
2010. aug. 4. 17:07
 169/196 anonim ***** válasza:
29%

17:07 nagyon de nagyon igazad van.:D

én is igy gondolom,egy kapcsolatba ne legyenek titkok a párunk előtt.Én úgy tartom inkább legyen az ember óvatos,mint átvert hülye.Egyébként meg nem mindig a csaj hibája ha a pasi félremegy,van akinek a vérében van ez sajnos.

2010. aug. 4. 21:56
 170/196 anonim ***** válasza:
67%
De minek nézegessem párom telóját ha bízom benne eszembe se jut,ha meg már jelszavazni kell valaki elől akkor szerintem az már paranoid amúgy ha meg már nézegetem párom telókáját akkor nem bizom benne ennyi,meddő vita.
2010. aug. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!