A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
utolsó én felpontoztalak:)
jó volt a beszólás nagyon sok itt a tökéletes kapcsolatban élő,vagy csak homokba dugják a fejüket,pedig lehet náluk is van hasonló.
12:51
Vagy van már,vagy lesz,mert olyan nincs,hogy egy kapcs. tökéletes legyen,de ha csak annyi jut el egyesek agyáig,amit a kapcsolatról írtam,és az már nem,amit a telefonról,-tudniilik,hogy lehet,hogy a kérdező csak be akarta kapcsolni a párja telefonját-ott nagy baj van a figyelemmel.Vagy nem tanult meg szöveget értelmezni:)
a férjem sohasem rejtegette előlem a telefonját, eszembe sem jutott hogy belenézzek. később még a wc-re is magával hordozta és éjjelre kint hagyta a kocsiban. tudtam hogy sunnyog. elkezdtem figyelni és észrevettem hogy egy férfinév hivásait rendszeresen törölgeti. eegyszer felhivtam a férfinevet, és mily meglepő, egy nő vette fel.
ha nem ébred fel a gyanú és nem nézek bele, máig hülyének nézne. tényleg jobb lenne az nekem? csak mert az az ő holmija és semmi közöm hozzá? egy házasságba nem fér bele a sunnyogás, legyen az imél, telefon, levél, bármi. ne adjon rá okot, hogy bele kelljen nézni, és akkor nem nézek bele. ennyi.
jaaaaaa,
mert az a férfi nem hibás akit a farka hajt.......
17:07 nagyon de nagyon igazad van.:D
én is igy gondolom,egy kapcsolatba ne legyenek titkok a párunk előtt.Én úgy tartom inkább legyen az ember óvatos,mint átvert hülye.Egyébként meg nem mindig a csaj hibája ha a pasi félremegy,van akinek a vérében van ez sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!