A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
"Ha a nőknek ugyanúgy kellene a szex és ugyanolyan jó lenne az orgazmus, akkor ugyanannyira szívesen csinálnák, mint a férfiak, a milliónyi feltétel helyett."
szerintem itt a megoldás, neked nem olyan jó a szex mint általában a többi embernek, szívesen se csinálod annyira, a férjedet meg zavarja ,hogy ilyen vagy.
Nő ismerőseim ugyanúgy élvezik és igénylik a szexet, mint a férfi ismerőseim.
Lehet van valami szexuális zavarod, kicsi vagy nagyobb frigiditás vagy ilyesmi, emiatt is lép félre a párod, mert neki az önző farka fontosabb, mint a te személyed.
Látom komoly problémát okoz, hogy én nem színlelek és nem hazudok ezen a téren. Most akkor azt a képtelenséget akarjátok mondani, hogy a nőknek a szexuális étvágya ugyanakkora mint a férfiaké? Akkkor nem is értem, miért a férfiak járnak a bérnőkhöz? Én például simán kibírom fél évig is szex nélkül, de a kis drágám már 3 nap után sóhajtozik.
Ne csináljátok már ez gáz.
Kérdező, te írtad, hogy a nőknek nem ugyanolyan jó az orgazmus mint a pasiknak. És erre írta a válazoló, hogy ha te szerinted az orgazmus nem olyan jó, akkor valószínűleg nem is nagyon élvezed a szexet... Én nő vagyok, és az orgazmus is brutálisan jó testi - lelki élmény, az más kérdés, hogy többet kell érte tenni, de attól a szex is hihetetlenül évezetes egy nőnek, ha ismeri a testét, tudja mi kell neki az élvezethez! Rengeteg nő is megcsalja ám a férjét, pont azért, mert a férje már nem elég vonzó számára, a férje már annyira nem akarja mint a nő stb.!
Meg, amit írtál, hogyha egy nő élvezi a szexet, akkor az csak megjátszás lehet?! Meg fél évekig kibírod szex nélkül? Ne haragudj, de ezek szerint a szexuális étvágyatok nagyon különböző... ez rengeteg házasságban okoz problémát, mivel ugye a férfinek ezerszer nagyobb a libidója...
Amúgy nekem is feltűnt, hogy nagyon férfias a stílusod, mindez kombinálva az eltérő szexigényekkel és a megszokással magyarázza, hogy a férjednek miért kell más. Csakhát már annyira sem tisztel téged, hogy őszintén elmondja, és ne használjon ki téged.
Meg amit régebben írtál, hogy a férjedet is gyereknek nézed, és annyiba nézed, hogy "nem kell mindent tudnia"... A férfiak hiába szerinted gyerekek, de nagyon érzékenyek arra, hogy dominánsak-e egy kapcsolatban, vagy már nem. Hatalmas szétcsúszást tud eredményezni nekik lelkileg, hogyha mondjuk elvesztik az állásukat, nem ők adják haza a legtöbb pénzt, nem tudnak elé feltételt megteremteni stb. de ezek közé az is hozzá tartozik, hogyha otthon érzik, hogy már nem férfiak többé, a feleségük a domináns stb. Ezt a férfiak nem tudatosítják magukban, csak azt veszik észre, hogy kell egy új nő, aki mellett újra férfinak érzik magukat, élvezi velük a szexet, ők az Istenek stb....
Ez nem mentesíti a féreg férjedet, csak érdemes néha az okokat is nézni, tanulhatunk belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!