Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem lejelszavazta a...

A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/196 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam végig a válaszokat, a tizedik oldalig eljutottam, de rájöttem, hogy mindenki okos.

Okos a távkapcsolatos, aki nagyjából kéthetente látja a barátját, az meg ha akarja, röhögve megd*gja az összes csajt maga körül, hiszen ők bíznak egymásban! Valóban hatalmas szerelem az, ahol nem is ismered igazán a másikat, mert sosem látod :) Így tényleg tökéletes egy kapcsolat!

Aztán okos az, aki előadja, hogy mekkora szent, nagyjából olyan érdekes lehet az élete, mint egy tál langyos leves, utána jönnek a harcos amazonok, akik így meg úgy követnék az embert...

Ez jön le a viselkedésetekből! Nem hiszem, hogy ennyi hülye lenne ezen a Földön, viselkedjetek már normálisan, ahogy arccal is tennétek!

2010. júl. 25. 17:38
 122/196 anonim ***** válasza:
66%

"okos az, aki előadja, hogy mekkora szent, nagyjából olyan érdekes lehet az élete, mint egy tál langyos leves"

Roppant primitív besorolási rendszeredből arra következtetek, hogy én ide tartoznék. Csak közölném, hogy ha én kreálnék most neked ez alapján a beszólás alapján egy kateegóriát, annak nem lenne szép neve.

Magasról téged minősít, hogy egy egymondatos véleményből már az életminőségre is ilyen kritikán aluli módon következtetsz. Mint egy langyos leves? miért? Mert sz@r dolognak tartom a más cuccai közt kutakodást?

Akkor ezek szerint aki belenyúl a mások cuccába, annak rögtön baromi izgi az élete... mert ebben rejlik az élet sója, nem igaz? Kotorjunk mások személyes holmijai és üzenetei közé, hogy megfűszerezzük az életünket...

Tudom, te akartál lenni a legokosabb mind közül, de nem igazán jött be... mert ez igencsak szánalmasra sikeredett.

2010. júl. 25. 18:13
 123/196 anonim ***** válasza:
67%

Hehe. Mindig feldobnak azok, akik semmit sem tudnak sem rólam, sem a páromról, sem a kapcsolatunkról, de rögtön ott kötnek ki, hogy milyen hülye vagyok, biztos megcsal. Megint jobb napom lett, köszi! Nagyon meglepődnél, ha elmesélném, milyen is valójában a kapcsolatunk. De tudod, én anélkül is boldog vagyok, hogy idegeneknek bizonygatnám, hogy egy távkapcsolat működőképes, ha mindkét fél nagyon akarja.

A távkapcsolatos.

2010. júl. 25. 18:18
 124/196 anonim ***** válasza:
65%

Jah és azt kihagytam, hogy szerintem azért 2 és fél év alatt meg lehet tudni egyet s mást a párodról.

A távkapcsolatos.

2010. júl. 25. 18:20
 125/196 anonim ***** válasza:
30%

Te távkapcsos,azt irtad nem fogsz idegeneknek bizonygatni,akkor minek irtál mégis magyarázatot????????

Magadat akarod ezzel a válasszal nyugtatni?

Ne, inkább ne válaszolj,majd idővel felébredsz.

Egyébként azért csesztetnek téged sokan mert túl nagyképűen fogalmaztál a kérdezőt meg leszúrtad,ne hidd h csak neked tökéletes a kapcsolatod,csak más nem veri magát rá,annál okosabb.

2010. júl. 25. 21:20
 126/196 anonim ***** válasza:
59%
17:38-asnak igazat adok,nagyon jól irtad.
2010. júl. 25. 21:23
 127/196 anonim ***** válasza:
88%
Nem látom a mondatot, amivel azt magyaráznám, hogy mitől jó a kapcsolatom. De mindegy.
2010. júl. 25. 21:36
 128/196 anonim ***** válasza:
72%

1. Bízunk egymásban, akár hülyének nézel, akár nem.

2. Egyenlő félként kezeljük a másikat, nem úgy, mint egy óvodást, akinek "nem szabad mindent tudni".

3. Egyikünknek sincs kisebbségi komplexusa, ami miatt betegesen féltékeny lenne.

ITT VAN TÁVKAPCSOSKA,MÁR RÉGEN MEGMAGYARÁZTAD

látni,h egyedül vagy ha csak a gép előtt ülsz,én sajnállak,akármennyire mondod h jó a távkapcs én nem hiszem,h jó az ha valakihez nem tudunk mindig odabujni,nincs mellettünk KÉZZELFOGHATÓAN ha szükségünk van rá,és nem hiszem h soha nem hiányzik vagy jó ha nélküle vagy szinte állandóan.

na pá

2010. júl. 25. 21:56
 129/196 anonim ***** válasza:
73%
Nem mondtam, hogy jó a távkapcsolat. Egy szóval sem. Ahogy azt sem, hogy nem hiányzik. Azt mondtam, hogy a mi kapcsolatunk jó, de nem azért, mert táv, hanem a fent leírt dolgok miatt. Azokat pedig azért írtam, hogy elmondjam a kérdezőnek, hogy SZERINTEM mi a jó kapcsolat alapja, és épp ezért nem kéne így viselkednie. A szavaimat sikerült kiforgatni, azt látom. Hiába osztogatsz, nem hatsz meg. Fáj, hogy valaki boldog, mi? Sajnállak.
2010. júl. 25. 22:02
 130/196 anonim ***** válasza:
25%
hát pont ezaz olvasd el az előző irásomat én is boldog vagyok a férjemmel,gyönyörű kisfiút nevelünk,csak én nem nagyképűsködtem vele ez a különbség köztünk,most is csak azért mondtam el,h lásd nem te vagy az egyetlen,max az egyetlen felvágós
2010. júl. 25. 22:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!