Osztálytalálkozó. Elmennél?
5 évig jártam oda általánosba,én voltam az a lány,akit mindig vertek,napjába többször,hajamnál húzva a fiuwcbe vittek stb...
ezért váltottam iskolát hatodikban.
felmerült az osztálytalálkozó lehetősége.
te elmennél?
én sem mennék el, nem is mentem. Engem nem szerettek az általános iskolában a többiek, én se őket. 2-3 ember van, akivel ha véletlen találkozok az utcán köszönünk, pár szót váltunk és kész, a többi még csak köszönni se köszön. Minek menjek közéjük? Kzépiskolába másik városba mentem, ők meg itt maradtak, én most egyetemre járok, közülük csak néhány ment egyetemre, a többi ül a fenekén.
Életem legjobb döntése volt a másik városi suliba menni gimnáziumba, rettentő jó csapat jött össze, nagyon szerettük egymást. Én a helyedben jól tojnék a fejükre és el se mennék. Minek? Nincsenek közös sztorik, hacsak a megalázások nem azok, de gondolom azokat te sem találod viccesnek.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:35nak
én írtam az angolost.
hidd el, lehet vele vakítani, nemkicsit. a legtöbb álltsulis keménygyerekből nyelvtudás nélküli, kettes érettségis alkoholista lett nálunk. ilyen kemény mezőnyben simán megy. még egy toyotától is elájulnak...
a válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:44nak..
megint én vagyok az angolos.
figyelj, nekem volt az álltsuliban sok haverom, melyeknek a 70%-a nem is köszön már, annyira keménynek hiszi magát, közben esélye nincs a normális életre. ha ráköszönök a legtöbbre, még el is fordítja a fejét, mert ő keménynek hiszi magát. Jah és én elfogok menni az osztálytalálkozóra, mert van kb 4 ember a volt oszályból, akikkel még most is öröm beszélni, pedig csak évente jó ha 1szer találkozok velük. Jah és megjegyzem a 4ből kettő katolikus gimibe járt és szinte csak nekik, egy lánynak és nekem van jövőképem, a többiek valószínűleg ugyanott fognak meghalni, ahol születtek, eredmények nélkül.
Első vagyok.Nem tudom miért pontoztak le,amikor csak a vélemyényemet írom le.
Akkor is tartom magam ahhoz,hogy nem vagyok beszari,nem félek és igen is kiállok magamért,megmutatom,hogy ki vagyok és megmutatom én már nem az a kislány vagyok,akit csak úgy lehet a hajánál fogva rángatni.Jót tenne a kérdezőnek,hogy pontot tudjon tenni idézőjelesen erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!