így nem tudok élni, mit tegyek? Merre induljak? Félek
nahjah.. nemértem miért nem hisztek neki :S
120 km:1óra 20 perc... asszem szal simán lehetett már ott fél9kor és amugyis írta h laptopja van szal ott meg gyorsan feltudott ide jönni.
próbáljatok meg belegondolni mit él át és nem azzal csesztetni h kamu... -.-
A kedves válaszolóimnak akik hisznek nekem pedig ezt üzenem: tegnap este írtam egy kicsit,de nagyon fáradt voltam,igaz éjjel alig tudtam elaludni! elmentünk délelőtt a rendőrségre,feljelentést tettem! megmutattam a lila foltokat lábamon..és még sorolhatnám!Viszont nagyon aggódom hogy ide jöna férjem,nem tudom mi van vele! egyébként ha megszületett a gyermekem keresek egy albérletet,és ott fogok élni,a férjemhez nem fogok visszamenni,teljesen tönkretett,holnap megyek a ultrahangra,szív vizsgálatra! remélem minden rendben lesz!köszönöm mindenkinek!
Üdv: Brigitta
Szia!
Jól teszed, hogy nem mész vissza hozzá, és ne is vedd fel vele a kapcsolatot. Remélem nem talál meg benneteket. A rendőrségen mit mondtak?
ne is menj vissza hozzá akármit is mondani fog,
amugy sejtheti hogy hol vagy?
és nem is hívott?
Sziasztok:)
Bocsánat hogy nem írtam,de csak most ültem ide a géphez!
Minden nap felhív a férjem legalább 5ször! nem veszem fel neki,hanem kinyomom,egyfolytában,gondolkoztam hogy telefonszámot cserélek,sőt valószínű ezt teszem,a kisbabám szerencsére jól van,és mondhatni én is a stresszen kivül,sajnos délután 3 óráig egyedül vagyok itthon,mert a barátnőm dolgozik!Nagyon félek!
De mostmár talán javulóban van a helyzet,a pici születése után albérletbe költözöm,a feljelentést megtettem.Köszönöm annak aki aggódik értem,nagyon kedves emberek vagytok!köszönöm:)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!