így nem tudok élni, mit tegyek? Merre induljak? Félek
Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó,hogy 6 hónapban vagyok(kismama)és a férjem mostanában agresszív,este 10 órakkor jön haza,és ideges,és megver,és annyira féltem a kisbabám,azt mondta ha elmondom valakinek meg fog ölni,segítség,mit tegyek? a kislányom a legfontosabb,egyébként amikor terhes lettem el akart költözni sürgősen az anyukájáéktól,nagyon messze,az én szüleim londonban élnek,nem tartom a kapcsolatot velük..messze vannak,csak néha telefonon,30 éves nő vagyok,egész napom stresszes és félek előre hogy megint mit mond,nem csaltam meg soha,amikor kérdezem miért?azt mondta mert rajtam tudja levezetni,nem bírom,ebben a házban az autóm van ami az enyém és ez a laptop amiről írok. hova menjek?nem bírom ki!! el akarok innen menni.de merre induljak? és ha baja lesz a kislányomnak?és ha a férjem megkeres?kérlek segítsetek,már összepakoltam,nincs sok időm eltünni innen,ez a pokol,a férjemmel nem tudom mi van,kérlek írjatok,félek!!2010. ápr. 13. 17:24
1/57 anonim válasza:
jézusom =( esküszöm nagyon féltelek =(
ha van valami jóbarátnőd vagy esetleg rokon menj oda de ő meg tartsa titokba hogy ott vagy aztán valahogy menj a szüleidhez a barátnőd segítségével
jobb örletet nem tudok adni ne haragudj.
nagyon szurkolok
2/57 anonim válasza:
A családsegítők nem erre valók? Ott biztos ellehetnél pár napot, vagy ajánlanának egy helyet, ahova tudsz menni.
3/57 anonim válasza:
Keress gyorsan egy anyaotthont. Pakolj be a kocsiba és mikor nincs otthon,indulj! Ne félj, befogadnak! De meg ne hagyd, hova tűntél!
4/57 anonim válasza:
Te jó ég!! Hát, féltheted is a babádat! Már rég el kellett volna menned. Szerintem irány a rendőrség, csak tudnak valamilyen családsegítő elérhetőségét, ideiglenes szállást, bármit! Nehogy koraszülött legyen a pici!
5/57 anonim válasza:
Merre laksz?
Meg kellene keresned a legközelebbi anyaotthont, ott vannak hasonló sorsú anyák és a személyzet is otthon van az ilyen témában, tudnak segíteni.
6/57 anonim válasza:
Mindenképpen menj el, mert a baba látja kárát! Egy barát, rokon (akár távoli is jó), motel, rendőrség, CSAK MENJ EL!! Nagyon messze költözz el, kb. 3-400 km.-re tőle. Bármi is történjék azonnal menj el, és kérd a segítségét a barátaidnak!
7/57 anonim válasza:
barátnő, rokon (unokatestvér, nagy szülők esetleg?), családsegítő?? Még most menj, és ne nézd hogy a férjed utánad megy-e vagy sem (úgyis megvédenek tőle), mert még egy verés, aztán elvérzel babástól mindenestől :(
8/57 anonim válasza:
Nincsen barátnőd vagy rokon vagy valaki? Csak találkozol valakikkel, akikhez mehetnél. Az már más kérdés, hogy hogy fogod magad, és majd a kislányod eltartani. de sok sikert.
9/57 anonim válasza:
mindenképp menj el messzire.. változtass telefon számot is.. h még keresni se kereshessen... én is azt tudom javasolni h barátnődhöz vagy rokonokhoz menj... de nagyon vigyázz magadra!! szurkolok!!de mindenképp lépj le mert ha egyszre megüt töbször is megteszi...és az ilyen ember nem változik...tapasztalat!!...ne aggodj minden rendben lesz!!
10/57 A kérdező kommentje:
de nem tudom merre menjek,egy hete költöztünk ide,a férjem akaratából,nem ismerek itt semmit..annyira félek..ezt nem bírom,a stressz miatt lehet baja a kis lurkónak? ugye nem? és a verés? mondtam neki hogy a BABA MIATT NE,azt mondta hogy őt nem érdekli ez a szerencsétlen gyerek,4 és fél órám van hogy eltűnjek itthonról,összepakoltam,de semmi a barátnőm messze van..terhesen nem tudok 120 kmet vezetni,és ha rosszul leszek,sajnos a baba miatt amióta ver a párom, sokszor szédülök és nagyon nyugtalan a baba. Írjatok!!nem bírom ezt az életet,segítség
2010. ápr. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!