Mar 16 elmultam es szeretnem ha apu legalabb felevente elengedne egyszer discoba. Mit tegyek vagy mondjak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem ha egy kicsit kimozdulnek nem csak vasarnaponkent 4-5 orat kint ulni valamek etteremben vagy a parkban csovelni......2011. okt. 7. 17:29
1/15 anonim válasza:
Szépen odamész és aztmondod: "Apa elmegyek discoba majd valamikor jövök" És ne úgy mond hogy: "Apa! elmehetek discoba?" Mert így sosem fog elengedni.
2/15 anonim válasza:
1.nek hívd félre és beszéljetek a szexről...
na komolyra véve mond neki h szeretnél elmenni diszkoba időben hazamész vigyázol magadra,barátokkal mész,vagy a komolyabb verzió amit az első kommentelő mondott ...:SSde abbol rosszul is kijöhetsz:)
3/15 anonim válasza:
előző vagyok,de úgy tényleg ne kérdezd h elmehetek e?...az automatikus nem:D...nekem arra még be se fejezem a kérdésem má nem ,nem ,nem:Dkicsit talán a túl szerény és a vadállat között szépen kérdezd meg ....
4/15 A kérdező kommentje:
koszonom nektek de az en apum elegge nehez eset.....amugy csak jo lenne ha ma elengedne mert egy jo baratom ott tartja es meghivott es en is meghivtam o eljott es nem lenne szep tolem ha nemet mondanak
2011. okt. 7. 17:42
5/15 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg. Amit az első mondott, azt nem feltétlen javaslom, én például ha anno így odaálltam volna apám elé, kb két hatalmass pofont kaptam volna egy "Irány a szobádba!" kíséretében.
Keressetek áthidaló megoldást. Bár most ha félévente akarsz diszkózni, az azt jelenti, hogy 18 éves korodig kb. 3 alkalmat hagynál ki, ez tényleg annyira sok?
6/15 anonim válasza:
Jahogy szülinapi buli? Akkor azzal érvelj.
7/15 anonim válasza:
hát akkor azt hangsúllyal mond h a legjobb barátaid is ott lesznek
8/15 A kérdező kommentje:
Nem muszaly jarnom annyira nem vagyom csak egy baratom szuli napja van es szamit ram legalabb most az egyszer engedne el :(((
2011. okt. 7. 17:46
9/15 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetbe voltam csak nekem nevelő apám volt és anyukám mellettem állt ő engedett,nevelő apám nem!neked nincs valaki aki így melléd állna?és ott lenne ő is mikor beszélsz vele erről?
10/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy anyukam nem szol bele mert itt az apu szava el es a mamame de az apue jobban de anyu meg ugy sem fog nekem ilyet megtenni mert meg rosszabbat tenne a dologgal
2011. okt. 7. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!