Tudom, hogy a gyorséttermekben a kaják baromi egészségtelenek, kb félévente 1x eszem ilyen helyeken, de szerintetek a McDonalds, a Burger King, vagy a KFC az, amiben az ételek összetevői "természetesek"? Melyik az "egészségesebb"?
Én is így vagyok, mint te, hogy félévente egyszer.
Akkor viszont KFC-t. :) Ismerősöm dolgozott Nagy-Britanniában KFC-ben, és mondta, hogy bizony igazi csirkehúst vágnak össze alapanyaghoz, és ahhoz már "csak" valami térfogatnövelőt tesznek... Ergo látott húst. :)
1. helyen nálam a Meki áll, az volt itt nálunk előszőr a városban. Aztán 2. helyen a Burger King. A KFC sajna még nincs nálunk, de ha lenne az lenne a 3. helyen.
Am nem egészségtelenek az ott árult kaják. Ugyan onan jönnek az alapanyog ahonan a boltok is veszik. Jah és általában azért marad ugyan olyan a kaja mert a meki is megmondta, hogy pl. kihűlve és utána melegítve, vagy elkészülte után 15-20-percel már élvezeti értéke csökken. Am nincs benne tartósítószer és adalékanyagok, ezért is ilyen és ezért is dobják ki a mekinél a hamburgert, sajtburgert stb-t, ha lejár az ideje.
KFC! of course!
szerintem a KFC a legjobb...
mármint ebben a témában.
Annyival jobb hogy kevesebb az adalékanyag az ételekben, és rendes csirkehússal, liszttel, tojással dolgoznak.
Az egyik előző hozzászóló is mondta, hogy csak téefogatnövelőt teszbek hozzá, nameg persze egy kis tartósítószert... :)))
Ízfokozót nem, mert arra nincs szükségük! :D Nyami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!