Miért van az, hogy régebben szerettem a McDonalds kajákat, mostanában pedig 1-2 havonta 1x járok, és akkor is maximum 1 sajtburgert bírok csak megenni, mert érzem azt a tipikus "műanyag" ízt, amit emlegetni szoktak?
Silányabbak lettek a mekis kaják plusz az adagok is kisebbek, és kitudja hogy milyen újításokat vezettek be a spórolás miatt..
Lehet hogy sokkal több teflont használnak, hogy ne keljen annyira fűteni a sütőket, vagy teljesen más szereket, leégésgátlókat raknak az alapanyagokba, mint régen.
Tipikus magyar jelenség, amikor indul egy kajálda még jó a minőség és a mennyiség is.
Aztán befut, telnek az évek és csökken az adag és egyre pocsékabb lesz a kaja.
Ettem kint a mekiben meg itthon is, hidd el van különbség.
Na, a Burger Kingben tuti nem használnak leégésgátló szereket! A kajálásaim jelentős többségében csak égett húst tudtak produkálni... Nálam 100x inkább meki, mint BK!
Én egyébként nem érzek semmi különbséget a mostani ízeken a 10 évvel ezelőtti állapothoz képest, de attól még simán elképzelhetőnek tartom, amit írogattok.
Annyiból rosszabb, ha mekis hamburgerhús nagy része marhaszem :/ Míg a burger ráírja a reklám anyagaira h 100% marhahúsból vannak, és mivel elég szigorú az ellenőrzés, ha rá merik írni nyilván így is van, a mekiben ilyet nem látsz.
A hambi zsömle nem az ördögtől való de tele van cukorral, és semmi értelme, csak finom :)
A zöldségek meg...zöldségek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!