Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit szólnátok egy nálatok...

Ti mit szólnátok egy nálatok több mint 20 évvel fiatalabb féltesó érkezéséhez?

Figyelt kérdés
Édesapám valószínűleg újra fog nősülni és pár éven belül biztosan szeretnének gyereket is, mivel a nő sokkal fiatalabb nála és még nincs gyermeke. Ti örülnétek neki?
2012. jún. 9. 19:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Hogy ÉN mit szólnék hozzá... hmm, szerintem nem örülnék neki. Mármint ha most arra gondolunk, hogy a testvér nemcsak egy rokoni kapcsolat, hanem egy életérzés is - pl. barátokat is szerethetsz testvérként - , akkor szerintem soha nem tudna kialakulni kettőnk közt testvéri kötelék.

Számomra legalábbis az a testvér, akivel egy generáció vagyunk, akivel veszekszünk és szövetkezünk, titkos dolgaink vannak, és az életünk fontos szakaszait együtt éljük meg. Akivel felnőttként együtt nevetünk a hülyeségeken, amiket csináltunk, "amikor még kicsik voltunk".

Nem örülnék neki, de nem is szomorítana el. Indifferens lennék az ügyben.

24/L

2012. jún. 12. 00:18
 32/33 anonim ***** válasza:
nekem van 1 ismerősöm akinek a féltesója kisebb, mint a gyereke, sztem nincs ezzel gond, örülj neki sztem h a gyerekednek majd lesz kivel játszani, és lesz 1 vele közel azonos korú rokona...
2012. jún. 12. 17:53
 33/33 anonim ***** válasza:

"Ha jó a kapcsolatod az apukáddal és bemutatta a feleségét neked,akkor része leszel az életének,ha meg nem,akkor hagyd őket békén,nekik is van életük."

Te jó ég, mi az, hogy hagyja békén az apját? Miért, ha új gyerek születik, le kell cserélni a régiket, vagy mi? Téged lecseréltek otthon, hogy ilyen baromságokat írsz?

2012. jún. 12. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!