A lányomék elváltak már kb fél éve .Van egy 3 éves unokám és valamikor hétvégén elviszi az Apja . avval semmi gond nincs mert szeret is ott. A volt vejemnek uj barátnöje van és a kislányt mindig befujja valami erös sprével szerintünk Avonos. de ez még egy kisgyereknek nem valo. Még nekünk is erös nem hogy a kicsinek. Nem tudjuk miért csinálja ezt. De mostmár a lányom szová fogja tenni ezt. Igaz nem akar kötekedni sem de miért fujkáhatja ? Nem tudjuk.
2011. jún. 27. 07:15
1/10 anonim válasza:
Elmondjátok szépen neki hogy ne fújja be a gyereket és ennyi. Nem kell tovább ragozni semmit..
2011. jún. 27. 07:21
2/10 anonim válasza:
Lehet,hogy a kislánynak tetszik,ha befújják! A kicsik szeretik a "felnőttes" dolgokat: körömfestés stb. Ha otthon erre nincs lehetősége,akkor talán élvezi is,hogy apánál lehet.
A lányod kérdezzen rá udvariasan,hogy miért csinálják?
2011. jún. 27. 07:23
3/10 anonim válasza:
Szerintem ti kerítetek ekkora hátsót az egész dolognak, a barátnő valószínűleg kedveskedni szeretett volna a kicsinek, aki mostmár örül és elvárja, hogy máskor is fújjanak rá olyan parfümöt amilyen a felnőtteknek van.
Szóljatok neki, hogy ne tegye és ne legyetek ilyen ellenségesek!
2011. jún. 27. 07:28
4/10 anonim válasza:
Ez pont olyan dolog, ami miatt konfliktust kezdeményezni botorság! Én hagynám, ha a kiscsajnak is tetszik.
2011. jún. 27. 07:36
5/10 anonim válasza:
Szerintem a kislány kérte, hogy fújja be és a csaj így akart bevágódni nála, hogy belement. Vagy lehet a csaj találta ki, de ugyanazért. Ilyenkor bármit megtesz egy nő, hogy a szeretett férfi gyermeke elfogadja egy kis avonos parfüm a legkevesebb. És biztos nem lehet az olyan erős, én is Avonos vagyok, egyik parfümjük se erős.
2011. jún. 27. 07:38
6/10 anonim válasza:
Miért kell ezen kiakadni? Szóljatok és kész.
2011. jún. 27. 07:45
7/10 anonim válasza:
Az összeesküvés-elméletektől frászt kapok...
2011. jún. 27. 07:55
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a kislány kéri, hiszen a kislányok imádnak nagylányos dolgokat csinálni! :)
Az én 2 éves kisfiam pl. a múltkor megkaparintotta az aloe first sprét (kis flakonos), és bőszen nyomkodta a hóna alá. Persze kinyomni nem tudott belőle, de édes volt. Vagy, mikor látja, hogy a balzsamot fújom a hajamra, akkor Ő is megfogja a flakont, és úgy csinál mintha fújná be a haját.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, a lány biztos kedveskedni akart neki azzal, hogy rá is fújt egy kicsit.
2011. jún. 27. 08:05
9/10 anonim válasza:
3 eves a kislanyom.O pl a golyos dezodorokrat kaparintja meg eloszeretettel.Ha megyunk valahova ker a parfumombol.Szigoruan csak a ruhajara fujok belole ugy ahogy nekem is.Lakkoztam a kormom,neki is kellett.Bekenem a szam , neki is ki kell.Nem gyozom venni a szajapolokat,mert ha a kezebe kerul akkor el sem lehet tole venni,tekergeti es a kis ujjacskaival ki kaparja.Talan annyit esetleg megtehetsz,hogy kered a holgyet,hogy ne a borere fujja ezt a parfumot,hanem csak a ruhajara es figyeljen oda ra amikor ezeket hasznalja.Ha kislanyrol van szo akkor ez teljesen termeszetes,hogy utanozni akar.
2011. jún. 27. 16:15
10/10 anonim válasza:
szerintem ez egy halucinogén szer, ami arra ösztönzi a gyereket, hogy elhidegüljön az anyjától és tőletek. még az is lehet, hogy microchipeket helyeztek a kislány agyába és távirányítóval irányítják. de lehet, hogy az apa földönkívüli és ilyen parfümszagú váladékot választ ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!