Szülők! Ti mit szólnátok, ha a nagykorú (18 éves) lányotok egy 16 évvel idősebb férfivel járna?
Igazából én vagyok a 18 éves lány, és arra lennék kiváncsi, hogyan reagálnának a szüleim erre.
Még nem vagyunk együtt az illetővel, de nincs kizárva.
Én 23 voltam, a pasi 53. Anyám kiakadt, naponta sirt, apám nem szólt hozzám. A kapcsolat 3 évig tartott. Azóta sem vagyunk túl jóban a szüleimmel, pedig ennek már 10 éve.
Nagyon megbántam, hogy akkor nem hallgattam a szüleimre.
Én két és fél éve élek együtt a párommal,köztünk 12 év a korkülönbség.A szüleim persze nagyon kivoltak az elején,de mostanra már látják,hogy minden rendben van,nem kell aggódni.
Azt azért hozzátenném,hogy majdnem 18 voltam amikor összeköltöztünk,de ismertük egymást már pár éve,és tudatosan alakítottuk úgy a kapcsolatunkat,ahogy.
Természetesen nem örülnék,ha a lányom ilyen helyzetbe kerülne,(persze ez attól is függ,hogy mennyire látnám érett gondolkodásúnak a lányomat) de max megmondanám a véleményemet neki,hagynám,hogy éljen,esetleg a saját hibáiból tanuljon.Azért sok esetben egy 18 éves lány már bőven nem gyerek(ellenben egy 18 éves fiúval).
20/Lány
Nekem 16 évesen volt nálam 16 évvel fiatalabb párom, vagyis akkor jöttünk össze. De én semmit nem bántam meg ebből, 3 évig együtt voltunk és nagyon jól megvoltunk.
Nekem viszonylag laza szüleim vannak, de eleinte nem mertem elmondani, csak annyit meséltem róla, hogy megismertem haveri társaságban és hogy milyen jófej, aztán egy-két hónap múlva mondogattam anyámnak, hogy hallottam, hogy tetszem neki, meg hogy nekem is tetszik ő, aztán utána kicsivel mondtam, hogy hát úgy néz ki, hogy összejöttünk. Mondjuk örülni nem örültek, de nem is akadtak ki, nem tiltották meg meg semmi ilyesmi nem volt. Sőt, egy idő után kifejezetten kedvelték. 18 évesen meg már szerintem egyáltalán nem gáz ez, mondjuk nem tudom, hogy a te szüleid milyenek, de az enyémek sose csinálnának belőle ügyet. Most 22 vagyok, tavaly nyáron, szóval 21 évesen volt egy 32 éves barátom, ott már anyuéknál szóba sem került, hogy esetleg idős lenne hozzám vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!