Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a nagykorú (18 éves) lányotok egy 16 évvel idősebb férfivel járna?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 15:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Én is ezt tettem bár én akkor már 22 voltam. Nagyon megbántam.Ha tudod beszéld le róla a saját érdekében.
2009. márc. 31. 16:02
 2/31 A kérdező kommentje:

Igazából én vagyok a 18 éves lány, és arra lennék kiváncsi, hogyan reagálnának a szüleim erre.

Még nem vagyunk együtt az illetővel, de nincs kizárva.

2009. márc. 31. 16:04
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
én 22 voltam amikor a párom 33. Most 25 vagyok és 3 éve együtt élek a férfival. A kor nem akadály, de mérd fel, hogy a férfi mit akar tőled, komolyak e a szándékai, valamint ilyen fiatalon még sokat számít az érdeklődési kör. Lehet te mennél bulizni ő meg már nem akar, otthonülősebb. ezek az ellentétek kiéleződnek egy idő után, és megrontja a kapcsolatotokat. De a kor (ha magát csak a számokat nézzük, meg az elvárásokat) maga nem akadály.
2009. márc. 31. 16:11
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Én 23 voltam, a pasi 53. Anyám kiakadt, naponta sirt, apám nem szólt hozzám. A kapcsolat 3 évig tartott. Azóta sem vagyunk túl jóban a szüleimmel, pedig ennek már 10 éve.

Nagyon megbántam, hogy akkor nem hallgattam a szüleimre.

2009. márc. 31. 16:12
 5/31 anonim ***** válasza:
78%

Én két és fél éve élek együtt a párommal,köztünk 12 év a korkülönbség.A szüleim persze nagyon kivoltak az elején,de mostanra már látják,hogy minden rendben van,nem kell aggódni.

Azt azért hozzátenném,hogy majdnem 18 voltam amikor összeköltöztünk,de ismertük egymást már pár éve,és tudatosan alakítottuk úgy a kapcsolatunkat,ahogy.

Természetesen nem örülnék,ha a lányom ilyen helyzetbe kerülne,(persze ez attól is függ,hogy mennyire látnám érett gondolkodásúnak a lányomat) de max megmondanám a véleményemet neki,hagynám,hogy éljen,esetleg a saját hibáiból tanuljon.Azért sok esetben egy 18 éves lány már bőven nem gyerek(ellenben egy 18 éves fiúval).

20/Lány

2009. márc. 31. 16:26
 6/31 anonim ***** válasza:
65%

Nekem 16 évesen volt nálam 16 évvel fiatalabb párom, vagyis akkor jöttünk össze. De én semmit nem bántam meg ebből, 3 évig együtt voltunk és nagyon jól megvoltunk.

Nekem viszonylag laza szüleim vannak, de eleinte nem mertem elmondani, csak annyit meséltem róla, hogy megismertem haveri társaságban és hogy milyen jófej, aztán egy-két hónap múlva mondogattam anyámnak, hogy hallottam, hogy tetszem neki, meg hogy nekem is tetszik ő, aztán utána kicsivel mondtam, hogy hát úgy néz ki, hogy összejöttünk. Mondjuk örülni nem örültek, de nem is akadtak ki, nem tiltották meg meg semmi ilyesmi nem volt. Sőt, egy idő után kifejezetten kedvelték. 18 évesen meg már szerintem egyáltalán nem gáz ez, mondjuk nem tudom, hogy a te szüleid milyenek, de az enyémek sose csinálnának belőle ügyet. Most 22 vagyok, tavaly nyáron, szóval 21 évesen volt egy 32 éves barátom, ott már anyuéknál szóba sem került, hogy esetleg idős lenne hozzám vagy ilyesmi.

2009. márc. 31. 17:52
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok lánynak imponál egy érett pasi , mond szépeket , ő már tudja hova kell elvinni egy lányt ... , de én egy nős pasival akadtam össze és nagyon csúnyán kihasznált , megalázott , ezt sose fogom neki megbocsájtani ,19 éves voltam ő sokkal több . Aztán jött egy óriási szerelem , nem érdekelt semmi csak , hogy vele együtt legyek . 23 év van köztünk (24 évesen jöttem vele össze ) , 7 éve vagyunk boldog házasok , 3 kicsi gyerekünk van . Én csak annyit tudok tanácsolni , hogy vigyázz magadra , ebből a kapcsolatból jöhet valami nagyon csodálatos dolog , de koppanhatsz is ! Sok szépet neked!
2009. márc. 31. 18:08
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez ilyen korban még nagyon számít...meg amikor már idősödnek akkor megint. Nálunk is van a családban hasonló korkülönbség, de ott az asszony idősebb ennyivel a férjénél. Most, hogy már idősebbek, sokan az asszonyt a férfi anyjának nézik. Nemcsak ezért, hanem sok más okból is szerintem a legtöbb (de nem mindegyik) ilyen kapcsolat rosszul végződik, hisz általában már generációs különbségeket kell ilyen esetben áthidalni. Nem tudom, hogy mit tennék a helyedben, de én is aggódnék, ez biztos. Sajnos sokan csak a saját kárukon okulnak.
2009. márc. 31. 18:16
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem üvöltöttétek le a fejem, mert igazából erre számítottam. Mikor ezzel a férfivel megismerkedtem, én nem tudtam hány éves, de ő tudta, hogy 18 vagyok. Ennek ellenére, első látásra belém szeretett (elmondása szerint), megszerezte az msn címemet, és óvatosan próbált udvarolni. Végül is a 2. randi után valahogy szóba jött, hogy ő hány éves, akkor mondta, hogy 34. Nagyon aranyos, energikus, kedves és még sorolhatnám a jó tulajdonságait, de egyértelmű, hogy kedvelem. Lehet, hogy olyan férfit kaptam ki, aki kihasznál, élvezi a "friss húst", de lehet, hogy nem. A közvetlen környezetemben két párt is ismerek, az egyiknél 16 (2 éve vannak együtt,van egy pici gyerek is), a másiknál 18 év (11 éve vannak együtt) korkülönbség van a férfi javára. Szeretném őt jobban megismerni, mert amennyit ismerek belőle, nem biztos, hogy elég egy kapcsolathoz, de ő az az ember, akiben valami megfogott, és érzem, hogy szükségem van rá. Lehet, hogy 1 év járás után azt mondom, hogy hülye vagyok, és elhagyom, de lehet, hogy nem. Egyébként nem vagyok egy bulizós fajta, de otthonülős sem, tehát a kettő közötti, éppúgy mint ő. Sokat beszélgettünk, személyesen, nsn-en és telefonon egyaránt és talán nem meglepő, de annyira egy hullámhosszon vagyunk. Az érdeklődési körünk, a jó/rossz tulajdonságaink, még a horoszkóp is azt írja, összeillünk. Tudom, ez nem jelent semmit, de szinte szárnyalok a boldogságtól, és rajta is ugyanezt látom. Szavakban nem lehet kifejezni, de szerintem a 100ból ő abba a 8 férfibe tartozik, aki nem használna ki engem.
2009. márc. 31. 19:09
 10/31 anonim ***** válasza:
92%
Örülj neki hogy viszonzott a szerelmed, mindegy a korkülönbség. én 30 évvel idősebb pasit szeretek, aki észre sem veszi:-(
2009. márc. 31. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!