Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a nagykorú (18 éves) lányotok egy 16 évvel idősebb férfivel járna?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 15:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó válaszadó: ha ilyen reménytelenül szerelmes vagy, miért nem teszel egyértelmű utalásokat? Ha elmondanád neki, hogy hogy érzel, legalább tudnád biztosra, hogy lehet-e belőle valami vagy sem. Ne félj a visszautasítástól. Lehet, hogy ő nem is tudja, hogy mit érzel.
2009. márc. 31. 21:31
 12/31 A kérdező kommentje:
És a szüleim vajon hogy fogják fogadni?
2009. márc. 31. 23:04
 13/31 anonim ***** válasza:
62%
Azok a lányok akik a jóval idősebb pasikat kedvelik,mindegyiknek apakomplexusa van.Most biztos le fogtok pontozni,de én SOHA nem tudnék együtt lenni egy nálam sokkal időseb pasival...26 vagyok,és mondjuk egy 46-50 éves ember...? Hát nem tudom...váljék egészségetekre
2009. márc. 31. 23:37
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy meg az ilyen embereknek csak a fiatal csajok kellenek?Ez szerintem elég perverz,és felháborít,mert ezzel az erővel egy 35 év fölötti nő szóba sem jöhet?

Vagy,akkor én meg fogok keresni egy 24 éves fiút,ha 40 leszek.Nem röhely?

2009. márc. 31. 23:42
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

Nincs neked apakomplexusod? Nem hiszem el, hogy a korodbeliek közt nincs olyan srác aki passzolna hozzád. Ez ilyen női duma, hogy érett pasi kell. Persze beleülni a készbe.

Azt vedd észre hogy személyiségileg épp abból fejlődnél ha egy korodbelivel lennél együtt. Biztos nehezebb összecsiszolódni, de hosszútávon jobb.

2009. ápr. 1. 07:50
 16/31 anonim válasza:
88%

A párom 16 évvel idősebb.Mi rendkívül jól megvagyunk (2éve).Egyébként nős?Ha igen akkor kérdezd meg tőle,hogy mit szeretne tőled.(valószínűleg kapcsolatot ez lesz a válasz)

Sok gáncsoskodóval fogtok találkozni, ha összejöttök és ha nős akkor még több lesz.Ha ezt te bevállalod és ő is (nem használ ki),akkor küzdelmes, de boldog kapcsolat lehet.Kitartónak kell lennetek nagyon.

Anyám aggódott az elején, de belátta, hogy még sem kell és most már jól kijönnek egymással.Remélem tudtam valamennyit segíteni.

2009. ápr. 1. 21:45
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem nős, és gyereke sincs.

Nincs apakomplexusom, apukám velünk él egy családban.

Nem értek egyet veled/veletek (akik az apakomplexust szóba hozták!), és ennyi.

Nem ismertek sem engem, sem a pasit, és NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTATOK! Több mondandóm nincs!

2009. ápr. 1. 22:06
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nem tudom megfigyelted-e (5. vagyok), hogy én, aki csak annyit írtam, hogy nálunk működött anno, nem bántam meg, stb., és hogy az én szüleim nem problémáznának ezen, én igencsak le lettem pontozva. Nem bírják az emberek elfogadni, hogy van, akinek ez a jó, másnak meg más.
2009. ápr. 1. 23:01
 19/31 A kérdező kommentje:
Láttam és ha lehetne engem is biztos lepontoznának.
2009. ápr. 1. 23:20
 20/31 anonim ***** válasza:

kedves 18 éves lány!

én 16 voltam amikor egy 29 éves "sráccal" jöttem össze a nyár elején, én se tudtam mennyi idős sokkal kevesebbnek nézett ki.

a szüleim nem örültek neki, de ugy voltak vele, hogy vigyázzak magamra, ha bármi kérdésem van segítenek. a srác vette el a szüzességem. pár hónap mulva közölte, hogy csak egy kihívásnak tekintett :(

a szüleim erre akadtak ki, mert ahogy megismerték a fiút nem nézték volna ki ezt belőle. nem rám haragudtak, és ha szeretnek (miért ne szeretnének) a szüleid akkor támogatni fognak, mert ugy is tudják, amit tiltanak az annál jobban vonz!!

de olvastad az előttem szólókat, volt akinek befutott a "siker" és boldogok! Ezt kívánom neked is, csak vigyázz magadra!

2009. ápr. 5. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!