Szülők! Ti mit szólnátok, ha a nagykorú (18 éves) lányotok egy 16 évvel idősebb férfivel járna?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 15:59
21/31 anonim válasza:
Hali!Én is 18 vagyok,és a pasim meg 34.Szóval,mintha csak én írtam volna ki a kérdést.:) Mi 1.5 éve lakunk együtt,a megismerkedésünk után 1 hónappal összeköltöztünk.Az én szüleim baromi megértőek voltak,és nagyon megszerették a páromat.Szeretem őt,de azt tudni kell róla,hogy van egy 5 éves lánya.Ez korlátoz minket a szórakozásban,meg sok más dologban.Bár a kiscsaj nem lakik velünk,csak 2 hetente van apa láthatás.De a ex feleséggel is meggyűlik a bajunk sokszor.Nekem nagyon hiányzik a szórakozás, ezt most jön ki rajtam.Mióta együtt vagyunk,3x voltunk diszkóba.Ő már kinőtt a diszkóból.Én egyedül nem mehetek el,mert nagyon féltékeny.És ez persze hosszú távon váló ok is lehet.Én sok sikert kívánok nektek,de tudd,hogy nálad is ilyen tájt fog kijönni a buli vágy,de a párod már kinőtt ebből,és nem túl gyakran fogtok szórakozni menni.Minden jót neked,és gondold meg,mit csinálsz!
22/31 anonim válasza:
na lassatok miert nem jo oreggebbel ki kezdeni itt van az utolso valasza , a ferfinek sok minden van de amit akar a kis csaj azt nem lehet a masikkal mert ki van oregedve mindenbol. az utolsotol megkerdeznem h gyereket akar e vagy van egy es ki van abbol is oregedve
23/31 anonim válasza:
szia!hát nem tudom, sztem nem olyan jo ötlet. bár nem feltétlenül rossz sül ki belöle. a nagymamám és a nagypapám között is 16 év volt a korkülönbség és együtt voltak életük végéig.
24/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A páromnál se gyerek, sem exfeleség. Kicsit félek bemutatni a szüleimnek, pedig jó lenne!
2009. ápr. 9. 10:12
25/31 anonim válasza:
18:51-es vagyok.És igen akar a párom legalább még 2 gyereket,efelől nyugodt is vagyok.De nagyon sok bajunk van a korkülönbség miatt.Ha tudom,hogy ez lesz a vége,akkor nem megyek bele ebbe a kapcsolatba.De beleszerettem,így nem olyan könnyű már elhagyni.Meg nem is akarom.Én azt tanácsolom a kérdezőnek,hogy jól gondolja át a döntését.De ha nincs a palinak felesége,meg gyereke,stb. akkor bisztosan könnyebb lesz az életetek. Sziasztok!
26/31 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy talán 5-6 év múlva (addigra én 24 leszek) lesz közös gyerekünk, ha addig együtt leszünk és bírni fogjuk anyagilag.. 23 éves koromig tuti egyetemre fogok járni...
2009. ápr. 9. 11:13
27/31 anonim válasza:
Én 18 voltam a barátom 35. Szerintem semmi jó nincs benne, mert egy ilyen idős férfi általában már családot szeretne, másképp látja a dolgokat, mi te! 1 hónapig tartott. Szüleim nem akadtak ki, rámhagyták a dolgot, magamtól is rájöttem, hogy nem nekem való! Pedig ő egy nagyon belevaló srác volt, kinézetre sem volt 35. Most 24 vagyok és a férjem 31, szerintem ez az ideális korkülönbség! Ennél több nem kell, mert az már problémát jelent.
28/31 anonim válasza:
Lehet, hogy jobban is járna az a bizonyos lány az idősebb férfivel, mint egy korabelivel.
29/31 A kérdező kommentje:
Nos 3 hétig együtt voltunk, aztán elhagytam egy másik (27 éves) férfi miatt. vele vagyok már 3 hónapja, és szerelmes vagyok belé...
2009. júl. 23. 17:20
30/31 anonim válasza:
hát akkor ez nem jött össze...
én 15,5 éves voltam mikor megismertem jelenlegi páromat aki akkor 28 éves volt...hatalmas családi botrány lett belőle,apám eljött az ország másik végéből és alattomos módon megverte,nagyanyámék kiabáltak,anyám feljelentett családi nyomásra,aztán azért rágott be mert nem adtam haza pénzt miután elköltöztem....
nagyon rossz helyzetből kerültem ki,alkoholita apa és számitógépfüggő anya mellől,akik nem szerettek,apám vert,anyám szemét volt minden nap és minden munka rám aradt.de hála páromnak,már minden jó:) lassan egy éve vagyunk együtt,ebből fél éve együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!