Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit szólnátok egy nálatok...

Ti mit szólnátok egy nálatok több mint 20 évvel fiatalabb féltesó érkezéséhez?

Figyelt kérdés
Édesapám valószínűleg újra fog nősülni és pár éven belül biztosan szeretnének gyereket is, mivel a nő sokkal fiatalabb nála és még nincs gyermeke. Ti örülnétek neki?
2012. jún. 9. 19:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%
Nekem van egy 17 évvel fiatalabb húgom, hát kb semmi kötődés nincs köztünk. Nem értem, a szüleimnek miért nem voltam elég én, meg a bátyám, tudták, hogy úgysem leszünk majd jó testvérei a kisebbnek.
2012. jún. 9. 22:39
 22/33 anonim ***** válasza:
92%

29 éves vagyok, három féltesóm van, egy anyutól, kettő aputól.

Az öcsém az anyai ágról 15 éves most, én imádtam, úgy fürdettem-pelenkáztam, ahogy anya, és most is jó a kapcsolatunk.

Apai részről a hugom 16, az öcsém pedig 4.

A saját gyerekem 3.

Semmi extra nincs, ha az embernek felnőtt fejjel kistesója születik.

2012. jún. 10. 00:08
 23/33 anonim ***** válasza:
58%

Egyrészt lenézném apámat, hogy a kapuzárási pánikját nem tudta normálisan kezelni.

Másrészt lenézném a nőjét, hogy fiatal nő létére összeállt egy apjakorabeli fószerrel.

A kisgyereknek nem örülnék, de sajnálnám őt, mert nem jó dolog egy ilyen abnormális családba születni, ahol az apja az anyjának is az apja lehetne. Nekem is nagy korkül. volt a szüleim között, és mindig is szégyelltem. Ezért a kistesóval nem éreztetném a dolgot (hogy nem örülök neki), bár valószínűleg nem tartanék napi kapcsolatot vele.

31/n

2012. jún. 10. 01:02
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem váltak el a szüleim, így nehezen tudom beleképzelni magam ebbe a helyzetbe, mert nem az jut eszembe róla, hogy de jó egy kistesó, hanem hogy de szar lenne, ha elválnának...
2012. jún. 10. 03:56
 25/33 anonim ***** válasza:
előző vagyok, teljesen egyetértek az előttem szólóval is. másfelől ismerek olyat, ahol 23 év van a féltesók közt és szeretik egymást, de ott az idősebb lánynak meghalt az anyukája (na ebbe meg még rosszabb belegondolnom).
2012. jún. 10. 03:57
 26/33 anonim ***** válasza:

Egészségükre... :))

Mi amúgy így lettünk 12-en testvérek.

2012. jún. 10. 05:35
 27/33 anonim ***** válasza:

22es vagyok, akinek a legkisebb öccse alig idősebb, mint a lánya.

Az én szüleim nagyon fiatalon hoztak engem össze, úgyhogy pár év együtt élés majd válás után teljesen normális volt, hogy újból családot alapítanak majd, korban hozzájuk illő társakkal.

Mindkét szülőm negyvenes éveinek közepén jár.

2012. jún. 10. 11:27
 28/33 anonim ***** válasza:
64%

31/n:

Inkább szüleidet sajnálnám a helyedben, hogy olyan gyerekük született aki szégyelli őket

2012. jún. 10. 15:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Igen, én örülnék neki, hogy apukám újra boldog.
2012. jún. 11. 19:46
 30/33 anonim ***** válasza:
46%

Örülj neki,hogy apukád megtalálta a boldogságát!

Tudod azt mindenkinek magának kell megtalálnia.Neki is meg van a magán élete,gondolom elég volt abból,ami az anyukáddal nem ment.

(bocsi)Erről te nem tehetsz.Ha jó a kapcsolatod az apukáddal és bemutatta a feleségét neked,akkor része leszel az életének,ha meg nem,akkor hagyd őket békén,nekik is van életük.Mindig gondolj a másik helyébe.Empátia! Te sem örülnél egy nagy mostoha gyereknek,ha még nem volna gyereked,te is mennél a boldogságod után.És ha így volt megírva,semmit se tudsz tenni.

23-as nagyon bután látja a dolgot,a boldogságot nem lehet életkorra be kategorizálni!Lenézni?Kit és miért?Kerülhetsz még te is ilyen szituba,akkor kell rendkívül tapasztaltnak és intelligensnek lenned :)

2012. jún. 11. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!