Elfelejtett házassági évforduló, ti mit szólnátok?
Volt már olyan veletek hogy megfeledkeztetek, vagy a párotok megfeledkezett a házassági évfordulótokról?
Hogy lehet erre reagálni?
Nálunk még csak hónapfordulók voltak, ami a házassági évfordulóhoz képest sztem huszadrangú. :) de ennek ellenére nem esett valami jól, még ha annyira nem is fontos.
22/L
én szólok előre, hogy lesz, akkor nem feleljti el (talán)
szerintem nem fontos van aki észben tartja az évfordulőkat van a ki nem.
Első, hónapforduló ekkora ökörséget csak a nagyon unatkozó hölgyemények találnak ki
A házassági évfordulót illene észben tartani és nem megfeledkezni róla.
Hónapforduló? :D :D :D és 22 éves felnőtt nő vagy? Nem hiszem :) Én 16 évesen sem tartottam hónapfordulókat, amikor az első kapcsolatom volt.
Házassági évfordulót elfelejteni azonban elég "illetlenség", nekem rosszul esne. Példát nem tudok rá, a mi családunkban nem lehet semmit sem elfelejteni, hála drága nagymamámnak, aki már 2 héttel az adott ünnep előtt kérdezgeti, hogy mikor ünneplünk :)
A hónapfordulón én is röhögtem. Az első hónapban napfordulót nem tartottatok??
Amúgy tessék már észrevenni, hogy a pasik másképp működnek mint mi. Nekik ez nincs úgy az eszükben, általában nem csapnak ekkora felhajtást. Ha igen, akkor is csak azért, hogy elkerüljék a balhét otthon. A Valentin napnak is mi értelme van akkor, ha a pasi a munkahelyén felnyög, hogy jaj, estére még kell vennem valami sz.rt. Pedig szereti a párját.
Ha valaki akar valamit, akkor mondja, ne pedig epekedve sóhajtozzon és várja, hogy a férfi kitalálja mit akar. Pl. egy héttel az esemény előtt jelezni lehet, hogy: drágám, jövő héten lesz a házassági évfordulónk, menjünk el egy étterembe, vagy adjuk le a gyerekeket és itthon együnk valami finomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!