Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elfelejtett házassági évfordul...

Elfelejtett házassági évforduló, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Volt már olyan veletek hogy megfeledkeztetek, vagy a párotok megfeledkezett a házassági évfordulótokról?

Hogy lehet erre reagálni?

2012. febr. 24. 18:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%

Nálunk még csak hónapfordulók voltak, ami a házassági évfordulóhoz képest sztem huszadrangú. :) de ennek ellenére nem esett valami jól, még ha annyira nem is fontos.

22/L

2012. febr. 24. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
engem nem érdekelnek az ünnepek. ha egy hétköznap lep meg valamivel na az valami. de egy elöre megirt dolog..ne tom nekem sose tetszett.azt is utálom mikor huszezren irnak hogy boldog szülinapot...
2012. febr. 24. 18:22
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Azt, hogy ez tipikus vitatéma a pároknál :) Mit lehet erre válaszolni? A legtöbb nő megsértődik, elszomorodik, a kevesebbje meg legyint rá, és annyit mond: férfiak :)
2012. febr. 24. 18:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

én szólok előre, hogy lesz, akkor nem feleljti el (talán)

szerintem nem fontos van aki észben tartja az évfordulőkat van a ki nem.

2012. febr. 24. 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én férjem a szülinapokat is rendre elfelejtené, ha nem szólnék neki előre, hogy ennek vagy annak szülinapja lesz. Az évforduló meg pláne ilyen.
2012. febr. 24. 18:25
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Első, hónapforduló ekkora ökörséget csak a nagyon unatkozó hölgyemények találnak ki

A házassági évfordulót illene észben tartani és nem megfeledkezni róla.

2012. febr. 24. 18:36
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, ez a TE véleményed. 27 vagyok, de a nem házas ismerőseim közül, akik kevesebb mint egy éve vannak együtt, mindnél szokás a hónapforduló. EGy év után persze már nem de előtte igen. Azért, mert te valamiről nem hallottál, még nem jelenti azt, hogy nincs.
2012. febr. 24. 18:40
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Mi is "tartjuk" a hónapfordulót, de csak annyira, hogy reggel ébredésnél egymásra mosolygunk és megjegyezzük, hogy megint egy hónappal több ideje vagyunk együtt... :) Nem nagy dolog, egyikünk sem bánná, ha elfelejtené, de már túl vagyunk a 30. hónapon és még mindig megjegyezzük. Házassági évforduló és a sima évforduló már nekem is rosszul esne, de nem csinálnék balhét. Vennék neki valami apróságot, és várnám az arckifejezést mikor átadom, hogy mikor esik le neki. Aztán elszégyellné magát, és nem győzne elhalmozni csókokkal bocsánatkérés gyanánt. Szerintem felesleges jelenetet rendezni ilyen miatt, mert aztán olyan emlékként marad meg, hogy "bezzeg tavaly még erről is elfelejtkeztél", egy tüske marad a párban.
2012. febr. 24. 18:49
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Hónapforduló? :D :D :D és 22 éves felnőtt nő vagy? Nem hiszem :) Én 16 évesen sem tartottam hónapfordulókat, amikor az első kapcsolatom volt.

Házassági évfordulót elfelejteni azonban elég "illetlenség", nekem rosszul esne. Példát nem tudok rá, a mi családunkban nem lehet semmit sem elfelejteni, hála drága nagymamámnak, aki már 2 héttel az adott ünnep előtt kérdezgeti, hogy mikor ünneplünk :)

2012. febr. 24. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

A hónapfordulón én is röhögtem. Az első hónapban napfordulót nem tartottatok??

Amúgy tessék már észrevenni, hogy a pasik másképp működnek mint mi. Nekik ez nincs úgy az eszükben, általában nem csapnak ekkora felhajtást. Ha igen, akkor is csak azért, hogy elkerüljék a balhét otthon. A Valentin napnak is mi értelme van akkor, ha a pasi a munkahelyén felnyög, hogy jaj, estére még kell vennem valami sz.rt. Pedig szereti a párját.

Ha valaki akar valamit, akkor mondja, ne pedig epekedve sóhajtozzon és várja, hogy a férfi kitalálja mit akar. Pl. egy héttel az esemény előtt jelezni lehet, hogy: drágám, jövő héten lesz a házassági évfordulónk, menjünk el egy étterembe, vagy adjuk le a gyerekeket és itthon együnk valami finomat?

2012. febr. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!