Elfelejtett házassági évforduló, ti mit szólnátok?
Volt már olyan veletek hogy megfeledkeztetek, vagy a párotok megfeledkezett a házassági évfordulótokról?
Hogy lehet erre reagálni?
hónapforduló? már 15 évesen röhejesnek tartottam :)
az évfordulónkat sem ünnepelném meg, ha az emberem nem rukkolna elő mindig valami meglepetéssel.
nem ezt tartom fontosnak. persze tudom, h mikor van, de nekem az számít, hogy együtt vagyunk, boldogan. az nem érdekel, hogy mióta. a jelenre és a jövőre koncentrálok.
A hónapforduló tényleg nagyon gyermeteg. :)
Max. azt lehet "megünnepelni", hogy már egy hónapja járnak, de a további hónapokat felesleges.
Az első házassági évfordulónk az államvizsga előtti napra esett. Annyira idegbeteg voltam már a vizsga miatt, hogy a férjem hozzám se mert szólni :)
Végül azzal kedveskedett, hogy kikérdezte a tételeket, mert akkor eléggé be voltam szűkülve erre a témára és semmi más nem érdekelt, közben rettegtem, hogy nem fog sikerülni.
Végül meglett :)
1: a hónapforduló miért lenne gyermeteg? Ha egy pár nagyon szerelmes és meg akarja ünnepelni minden hónapban a találkozásukat? (Mondjuk a jelesebbeket, mint fél év, egy év kivéve max egy szelet csokival vagy egy közös sétával ünnepeltük a hónapokat.) Szerintem az érzéketlen, aki ezen nevet.
2: Nálam nincs ilyen, hogy ohh a férfiak már csak ilyenek. Emberek vagyunk, és ha egy embernek fontos valami, akkor észben tartja, ha nem akkor nem. Ennyi a történet. Persze akinek ilyen figyelmetlen pár jutott mentegetésből gondol ilyet. Megértem, de akkor sem tartom igaznak.
23N
21 éves vagyok és a környezetemben egyetlen lány tartott hónapfordulót, még 16 éves korában, azóta már ő sem szóval ne süssétek rá a bélyeget a korosztályra...
Szerintem vannak emberek akik nem tudnak évfordulókat megjegyezni, ha téged nagyon zavar, akkor előtte említsd meg egy beszélgetésben, hogy közeledik:)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!