Ti mit szólnátok egy nálatok több mint 20 évvel fiatalabb féltesó érkezéséhez?
Figyelt kérdés
Édesapám valószínűleg újra fog nősülni és pár éven belül biztosan szeretnének gyereket is, mivel a nő sokkal fiatalabb nála és még nincs gyermeke. Ti örülnétek neki?2012. jún. 9. 19:20
1/33 anonim válasza:
Szerintem az ö dolguk, semmi baj ezzel.
2/33 anonim válasza:
Persze, miért ne? Ha ők boldogok, akkor én is.
3/33 anonim válasza:
Mindig jó az ilyen,ingyen babázhatsz akárhányszor akarsz, nem kell, hogy neked szülessen gyereked
4/33 anonim válasza:
Nem örülnék neki, nem szeretem a gyerekeket, de különösebben nem érdekelne, mert remélhetőleg ebben a korban már nem élnék a közelükben.
6/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az ő dolguk, nem is mondtam, h nem. De a ti véleményeteket kérdeztem.
2012. jún. 9. 19:30
7/33 anonim válasza:
A legidősebb fiam és a kislányom között kereken 15 év a korkülönbség, tök jól megvannak egymással!
8/33 anonim válasza:
Engem hidegen hagyna. Akkora lenne köztünk a korkülönbség, hogy sosem viszonyulhatnánk úgy egymáshoz, mint testvérek. Babázni nem babáznék, azt a saját gyerekemmel tervezem, nem máséval. Persze, ha látogatnám a családot, akkor vele is foglalkoznék pár szó erejéig, de nálam ez halott kapcsolat lenne.
9/33 anonim válasza:
Volt egy nőismerősöm, akinek a féltestvére kb 30 évvel volt fiatalabb nála (az apja második házasságából). Mivelhogy neki csak fiai voltak (3), ezért a féltestvérét gyakorlatilag úgy fogadta, mintha a lánya lenne (aztán lehet, hogy inkább a korkülönbség váltotta ki ezt a fajta reakciót). Amúgy nagyon megvoltak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!