Ti mit szólnátok egy nálatok több mint 20 évvel fiatalabb féltesó érkezéséhez?
Figyelt kérdés
Édesapám valószínűleg újra fog nősülni és pár éven belül biztosan szeretnének gyereket is, mivel a nő sokkal fiatalabb nála és még nincs gyermeke. Ti örülnétek neki?2012. jún. 9. 19:20
11/33 anonim válasza:
Én egyke vagyok és igen örülnék hogy lesz egy olyan kisember akivel foglalkozhatok, megtaníthatom az élet egyéb dolgaira és aki majd felnéz rám.
12/33 anonim válasza:
Két felé fog oszlani az örökségem.
13/33 anonim válasza:
Van, 22 év van köztünk, ő még bölcsis, de imádom, nagyon édes.
14/33 anonim válasza:
Nekem 14 és 19 évvel kisebbek, nem találkozunk túl gyakran, a nagyobbal jól eljátszunk (6 éves), a kicsi még csak 1 éves, és csak párszor láttam. Elvagyok velük, de nem érzek igazán nagy testvéri kötődést, nem hiányoznak, stb.
20l
15/33 anonim válasza:
Ez annyi változást okoz kb, hogy fele örökséged elúszott, esetleg még pár poronty, és alig marad vmid. Pozitívumra nem nagyon számítanék, túl nagy a korkülönbség.Nagyon nem örülnék a helyedben.
17/33 anonim válasza:
Nem zavar. Egyik féltesóm 4 éves, a másik 5 hónapos...
20/l
18/33 anonim válasza:
Nekem két féltesóm van.Az öcsém 17éves koromban született,a hugim 18éves koromban.Nagyon szeretem őket,nagyon örültem nekik.Azért ez is elég nagy korkülönbség.
19/33 anonim válasza:
Nálunk ez a helyzet, a legfiatalabb öcsémnél 19 évvel vagyok idősebb, és most jön az újabb gyerek (21 vagyok). A babákat szeretem, jól elvagyunk, de az elszomorít, hogy az új csaj csak így akarta biztosítani magának a nagy örökséget (5 év van köztünk, 2 hónap járás után elvetette magát), tehát nem teljesen őszinte a mosolyom.
20/33 anonim válasza:
ma 21:38 vagyok. Azért nem csak negatívuma van a nagy korkülönbségnek.Pl te már tapasztaltabb vagy,tudod őket "irányítgatni",elmondani a tapasztalataidat.Ha van olyan dolog amit inkább veled beszélne meg mint anyuval.(szerelmi ügyek kamaszkorban stb:D)Jó kapcsolat esetén persze..Az örökség meg sose jutott eszembe,csak most,ahogy írták itt.:D De azaz igazság,hogy mikor megszülettek én egy kicsit megváltoztam,olyan téren,hogy nem vagyok önző.(Meg már olyan finnyás se,babáknál előfordulnak ugye balesetek..:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!