Mit szólnátok ahhoz, ha a 36 éves fiatok egy 20 éves leányba lenne szerelmes?
Nemcsak ma, régen ugyanennyi házasság köttetett 20 év különbséggel, csak akkor általában nem önszántukból mentek oda a házasuló felek.
Egyébként a lány kora nem aggasztana, csak az, ha éretlenül, ostobán viselkedik, ha nem őszinte, ha kihasználná stb., vagyis ha nem lenne méltó a fiamhoz. Beleszólásom meg akkor se nagyon lenne a 36 éves fiam életébe, csak az fájna, ha lealacsonyítaná magát egy nem hozzá való kapcsolattal.
Ez azonban semmilyen összefüggésben nincs a lány korával, mert 30-as nők is lehetnek számító dögök, és 20 évesek is lehetnek nagyszerű, tiszta, mély érzésű nők, illetve fordítva is előfordul.
a szerelem és a jó kapcsolat nem a korkülönbségen múlik.
ha jól megvannak akkor mért ne lehetnének együtt?
én 19 vagyok a párom 34 és nem is magyar.
a szüleim eleinte nekem sem örültek neki de aztán láttak,hogy minden rendben köztünk és nem szóltak semmit.
27 hónapja vagyunk együtt a párommal.
ma 14:41
Azért lássuk be,ez elég beteg,
Semmit se szólnék, inkább örülnék, hogy szerelmes. A lány (is) nagykorú már bőven... Ráadásul 20 év múlva a lány 40 lesz, a fiad 56, szóval szerintem ezzel semi gond nincs. :)
Esetleg kis para: Mi van ha a lány még nem szórakozta ki magát? (de ezt elhessegetném, ha komoly lányról van szó, én is 19 éve élek ugyanazzal a pasival, és 18 évesen ismertem meg, gyerekünk is van). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!