Ha házias,becsületes,tisztességes,szereti a fiam és dolgos,szorgalmas,akkor örülnék neki! De a legfontosabb, hogy szeresse a fiamat!
2012. máj. 23. 14:45
12/27 anonim válasza:
Én nem tudom,mit lehet szeretni egy 20 évvel idősebb férfiban.Szerethetem,mint embert,meg lehet szimpi,de hogy összejöjjek,meg lefeküdjek vele,az egy kicsit durva.Az apám 22 évvel idősebb nálam.Ráadásul egy idősebb hapsin már látszik a kora.Oké,lehet,sok mindenkinek nem jönnek be a nyegle kisfiúk,de mi ez a tömeges apakomplexus mostanában?Szerintem sokkal romantikusabb,ha egy korombelivel vagyok...az idősebb pasi már használt.
2012. máj. 23. 14:46
13/27 anonim válasza:
De utolsó válaszadó, mit izgat téged, ha mások szerelmesek egy 15 évvel idősebb férfiba? Ha te nem, akkor nem, senki nem fog odapofozni egy harmincas férfihoz...
2012. máj. 23. 14:49
14/27 anonim válasza:
"Semmit, mindketten" gyerekek. Ha nekik jó...
2012. máj. 23. 14:49
15/27 anonim válasza:
"Ráadásul egy idősebb hapsin már látszik a kora"
Azért egy mai 36 éves pasit igazán nem lehet öregnek nevezni! :))))
2012. máj. 23. 14:50
16/27 anonim válasza:
36 évesen a fiam már azt csinál, amit akar, tehát biztos nem kezdenék cseszegetni miatta. Persze kicsit félteném, mivel félő hogy a lány talán idővel talál majd fiatalabbat, ráadásul 36 évesen a fiamnak már remélem lesz családja, ha meg nem, akkor egy 20 éves lány mellett még nem igen van rá esély, hogy egyhamar családot alapít...tehát titkon azért félteném, hogy hoppon marad, család nélkül, ha nem kapcsol időben..
2012. máj. 23. 14:50
17/27 anonim válasza:
Én egy kicsit konzervatív vagyok ilyen téren. 20 éves vagyok és volt már 30 fölötti udvarlóm. Remekül megértettük egymást, de egy kicsit kellemetlennek éreztem. Bár nincs gyerekem, de azt hiszem, szülőként meglepődnék mindkét fél részéről, mivel felnőtt emberekről van szó, nem szólnék bele túlzottan, de elmondanám a véleményem, ami az volna, hogy hiszek a szerelemben, hiszek a kivételekben, de az eddig hallott-látott tapasztalataim azt mutatják, hogy ez nem egy "normális" dolog. Pontozzanak le nyugodtan azok, akik máshogy vélekednek, de szerintem 5-6 évnél több nem fér bele.
2012. máj. 23. 14:51
18/27 anonim válasza:
Egy 20 éves lány még nagyon fiatalka, tehát vagy még el sem tudja tartani magát és a fiam tartaná el ha családot alapítanak, vagy bizony még éveket kellene várnia mire család lesznek, értsd gyereket vállalnak.
Nem szólnék bele, de azért titkon félteném. Egyébként meg, ahogy a többi válaszoló is írta (a most következő szlogen olyan lesz, mint a híres "világbéke" mondat a választásokon: senki nem gondolja komolyan, de mindenki tudja, hogy ezt illik mondani:
Örülnék, hogy a fiam boldog és szerelmes, mert az csodás :)
2012. máj. 23. 14:54
19/27 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést. Mi lenne, ha a fiad egy 33 éves (korban hozzá illő) nővel jönne össze?
2012. máj. 23. 14:55
20/27 anonim válasza:
Most tuti le leszek pontozva, de valamelyik nap kiírtak egy olyan kérdést, hogy ki mit szól x év korkülönbséghez (talán több volt, mint ez, kb. 20 év) akkor mindenki oltotta a kérdezőt, hogy ez bizony sok és majd x év után megláthatja, hogy a még mindig fiatalos lány mellett lesz egy vénember. Néha olyan érzésem van ezzel az oldallal kapcsolatban, mintha mindig a kérdezővel akarna a válaszolók többsége "vitába szállni". "Csakazértis ellentmondok".
Kérdezőnek: Igazából csinálni semmit nem csinálhatsz. A fiad felnőtt, remélhetőleg van annyi esze, hogy fel tudja mérni, komoly kapcsolat esetén ez a korkülönbség később mennyire lesz hátrány náluk. Ugyanazt tudom írni, mint ahhoz a fent említett kérdéshez írtam, hogy ha az idősebb fiatalos személyiség és az is marad idősebb korában is, akkor együtt maradhatnak, ha nem ilyen, akkor problémák fognak jelentkezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!