Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit szólnátok ahhoz, ha a 36...

Mit szólnátok ahhoz, ha a 36 éves fiatok egy 20 éves leányba lenne szerelmes?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vannak együtt.
2012. máj. 23. 14:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

Az én szüleim között 12 év van, mégis már 26 éve együtt vannak :).

Apum 56 múlt, de senki meg nem mondaná, hogy annyi idős, amennyi.

Szerintem amúgy az ilyen kapcsolatoknál egymáshoz idomulnak a párok, tehát az idősebb picit "hozzá fiatalodik" a másikhoz.

Legalábbis a szüleimen ezt tapasztaltam.

Bár lehet, hogy genetika, nem értek hozzá, de mindketten egy jó tízest letagadhatnának a korukból.

Amúgy beleszólásod nagyon nincs, legfeljebb tanácsot adhatsz.

Én nem szólnék bele, hiszen felnőtt férfi, szerintem ennyi idősen már tudja, mi merre hány méter.

L/25

2012. máj. 23. 15:07
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés így hangzik: Mit szólnátok ahhoz, ha...

A válasz így hangzik: Azt szólnám hozzá, hogy...

Nincs rossz, haszontalan válasz. Szégyellje magát az, akinek van képe más véleményét hasztalannak nyilvánítani és lepontozni csupán azért, mert mást gondol a témáról! Nőjetek már fel.

2012. máj. 23. 15:18
 23/27 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem akar valaki lepontozódni, akkor erre a kérdésre azt kell válaszolni, hogy:

ó, hát én nem szólnék semmit, a fő hogy boldog a fiam és a lány is szereti, akkor minden rendben, hát miért is szólnék bele, az ő dolguk, én örülnék és happy lennék :)

2012. máj. 23. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

22-es

Ezen az oldalon sajnos nem veszik figyelembe hogy a kérdésre válaszoltál-e, vagy sem, mindenki eszetlenül nyomkodja a kezeket.

Sokszor tapasztalom én is, hogy hiába válaszolsz a konkrét kérdésre, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, máris lepontoz.

Jó példa az, hogy ha megnézel egy "tetszik a Béla név" kérdést.

Hiába írod csak azt, hogy "tetszik", vagy hogy "nem tetszik", úgyis le leszel pontozva azok által akik más véleményt osztanak.

Sokaknak nem tiszta, hogy a válasz hasznossága nem egyenlő a "mennyire értesz egyet a válasszal" opcióval.

Sajnos ez van.

Én már nem is nézem az értékelést.

És akkor még nem említettem a "trollokat", akik szerintem csak poénból nyomkodják a kezeket, mert ilyen is van.

És amúgy ez mondjuk pont lepontozandó, mert nem a kérdéshez kapcsolódik :).

Bocs, kérdező.

L/25

2012. máj. 23. 16:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Tiszteletben tartanám és örülnék, hogy boldog. Ha meg már nem lenne boldog netán később, akkor vigasztalnám.
2012. máj. 25. 16:23
 26/27 anonim ***** válasza:

14:42 nem tudom mért lenne beteg dolog az,hogy együtt vagyunk a párommal korkülönbség ellenére.

mindketten felnőtt emberek vagyunk,tudjuk,hogy mi a jó nekünk.

2012. máj. 25. 17:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Semmit,hány évest kéne szeretnie? Esetleg később gond lehet a nagy korkülönbség,a férfi hamarabb elkezd majd öregedni,de nem biztos hogy eből probléma lesz ha eléggé összeszoknak addigra.
2012. máj. 25. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!