Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igénytelen anyóssal mit tudok...

Igénytelen anyóssal mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés

Párommal és az anyósommal élünk egy lakásban. Éppen most várjuk a pici babánkat. Sajnos az anyósommal viszont nem tudunk mit kezdeni. Házimunkát abszolút nem végez. Ha netán eszébe jut mosni, mert a szobájában a szétdobált ruháktól már lépni nem tud, akkor is csak a sajátját mossa ki. Wc után egész egyszerűen nem mos kezet /pedig rászólunk/, utána a hűtőben turkál, nyúl mindenhez. Ez már alapból visszataszító, de még tejérzékeny is, ennek ellenére ugyanúgy fogyasztja, ami egyet jelent azzal h sokszor összefssa a wc-t is. Az, hogy napokig ugyanaz van rajta, már a legkisebb baj. Az inkább, hogy a tusfürdőjén ül a por a fürdőnben. Munka után az első dolga kaját szedni, amit bevisz az ágyba, eszik és alszik. Zuhany nyista, ahogy reggel sem. A koszos edényekkel alszik egy ágyban, van, hogy hetek után hozza ki a mosogatóba. Persze elmosni már derogál neki. Meg lett kérve, hogy mossa el, mert én hánytam a szagától...simán közölte, hogy nem mossa és bement dögleni. Most még lázas beteg is, de a kézmosás, se másféle higiéniai dolog nem működik nála. Sokszor beszéltünk vele, párom már a hangját is felemelte, de mindig azt kapjuk h azt csinál, amit akar.

Kezdem azt hinni, hogy víziszonya van. Se nem használja, inni se nagyon issza, max éjjel. Ha bor folyna a csapból, biztos értékelné.

Hónapok után jutott el odáig, hogy a sok "ugatás" eredményeképpen legalább a lakásban nem gyújt rá.

Elköltözni egyelőre sajnos nincs lehetőségünk, de mindenképp el szeretnénk. Az a helyzet, hogy már nagy a pocakom és nemigen tudom sokáig csinálni az állandó csuszkolást. Párom sokat segít, pedig rengeteget dolgozik. Előre félek, mi lesz, mikor elmegy anyósom nyugdíjba én pedig itthon leszek a picivel. Lassan ott tartok, ha ez nem változik, a kezébe sem veheti majd.

Köszi :)

2017. dec. 22. 09:59
 81/94 anonim ***** válasza:
59%

"pateroljatok el valahova"

nah... ez volt a hét legjobb hozzászólása. építő jellegű...

2017. dec. 22. 15:35
 82/94 anonim ***** válasza:
66%

pateroljatok el...

ja a saját lakásából :D

2017. dec. 22. 15:37
 83/94 anonim ***** válasza:
34%
Én már le sem írom a véleményem, mert annyira, annyira rosszindulatú embert olvastam itt, hogy hányni lehetne tőlük. És lehet épp egy ilyen ül mellettem a buszon, aki ide írt, hogy joggal hagyta el az anyja. Lehet száz forintért elvágná a torkom. Undorítóak vagytok emberek.
2017. dec. 22. 17:29
 84/94 anonim ***** válasza:
45%
Nem is értem mit vártatok egy anoním oldaltól. Arctalan emberek fröcsögnek f@$zságokat, 12éveseknek a tanácsuk "mennyé dógozni, kőtözzé ee". Meg ezek a XDk meg szmáljik...unatkozó tinik.
2017. dec. 22. 17:45
 85/94 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, min lehet itt a gittet rágni 9 oldalon át, ha egyszer nem megy az együttélés embereknek, akkor az egyetlen megoldás a szétköltözés. Mivel a lakás az anyósé, nyilván a Kérdezőnek és a párjának kell elköltözni. Ehhez képest nemigen lehet itt feltalálni a spanyolviaszt, más lehetőség nem mutatkozik.

(nem könnyű eltérő generációknak egy fedél alatt létezni, én mondjuk biztos nem élnék anyósnál, pedig jó viszonyban vagyunk)

2017. dec. 22. 19:59
 86/94 anonim ***** válasza:
15%
Eleg undi az anyosod :(
2017. dec. 22. 21:47
 87/94 anonim ***** válasza:
100%
60 körüli nőrokonunk is abbahagyta a takarítást, mosogatást, szélsőségesen igénytelenné vált. Nála egy emlőtumor agyi áttéte váltotta ki ezt a személyiségváltozást. Hosszú ideig ez volt az egyetlen tünet, így mindeki csak sopánkodott, hogy "sose volt ilyen az Irénke..." Mire végre kiderült a betegség, már nem lehetett segíteni rajta.
2017. dec. 23. 20:04
 88/94 anonim ***** válasza:
59%
Igénytelen kommentekkel mit tudunk kezdeni?
2017. dec. 24. 09:35
 89/94 anonim ***** válasza:
0%
Fuj ma tulestem rajta, vegre hazatakarodott
2017. dec. 24. 22:19
 90/94 anonim ***** válasza:
39%

Szóval, eddig kezet mosott fosá---s után de most már hogy ott vagytok nem? És azóta alszik csak az edényekkel illetve nem is fürdik? :D Hát nem tudom nekem ezt így nehéz elhinni, ilyen szerintem a mesében sincs. De mindegy, tegyük fel hogy így van... de most tényleg azért szülsz oda mert anyós megkért hogy költözz oda meg mondta hogy unokázni akar? :D Ez meg hogy a pocakoddal jössz borzalmas na az ilyen terhes nőket rühellem mint te, azt hiszik de nagy dicsőség hogy most terhesek :D

De ha már ennyire életképtelen vagyok, mégis mit vársz? Milyen tanácsot? :D Nem kell itt bénáskodni, meg kell mondani hogy változtasson vagy pedig elmentek bár gyanítom anyóspajti sunyi volt és épp erre pályázott, hogy a fia miatt odamész és majd átvállaltok mindent. :D De téged meg semmi nem tart vissza, keress albérletet, a férjed meg ott marad az igénytelen anyjával ha neki az jó. Vagy retekbe akarod a pocakodból kipottyantani azt a gyereket? A párod sajnos nem fog melletted ebben kiállni szerintem bár ne legyen igazam... eddig is fizette az anyja hitelét hát eztán is fogja nekik e így tök kényelmes, rólad már lehúztak eleget, ne hagyd hogy még többet lehúzzanak, mert már nem csak neked ártanak vele hanem a babának is, neked meg az lenne a dolgod hogy őt megvédd...

2017. dec. 31. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!