Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igénytelen anyóssal mit tudok...

Igénytelen anyóssal mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés

Párommal és az anyósommal élünk egy lakásban. Éppen most várjuk a pici babánkat. Sajnos az anyósommal viszont nem tudunk mit kezdeni. Házimunkát abszolút nem végez. Ha netán eszébe jut mosni, mert a szobájában a szétdobált ruháktól már lépni nem tud, akkor is csak a sajátját mossa ki. Wc után egész egyszerűen nem mos kezet /pedig rászólunk/, utána a hűtőben turkál, nyúl mindenhez. Ez már alapból visszataszító, de még tejérzékeny is, ennek ellenére ugyanúgy fogyasztja, ami egyet jelent azzal h sokszor összefssa a wc-t is. Az, hogy napokig ugyanaz van rajta, már a legkisebb baj. Az inkább, hogy a tusfürdőjén ül a por a fürdőnben. Munka után az első dolga kaját szedni, amit bevisz az ágyba, eszik és alszik. Zuhany nyista, ahogy reggel sem. A koszos edényekkel alszik egy ágyban, van, hogy hetek után hozza ki a mosogatóba. Persze elmosni már derogál neki. Meg lett kérve, hogy mossa el, mert én hánytam a szagától...simán közölte, hogy nem mossa és bement dögleni. Most még lázas beteg is, de a kézmosás, se másféle higiéniai dolog nem működik nála. Sokszor beszéltünk vele, párom már a hangját is felemelte, de mindig azt kapjuk h azt csinál, amit akar.

Kezdem azt hinni, hogy víziszonya van. Se nem használja, inni se nagyon issza, max éjjel. Ha bor folyna a csapból, biztos értékelné.

Hónapok után jutott el odáig, hogy a sok "ugatás" eredményeképpen legalább a lakásban nem gyújt rá.

Elköltözni egyelőre sajnos nincs lehetőségünk, de mindenképp el szeretnénk. Az a helyzet, hogy már nagy a pocakom és nemigen tudom sokáig csinálni az állandó csuszkolást. Párom sokat segít, pedig rengeteget dolgozik. Előre félek, mi lesz, mikor elmegy anyósom nyugdíjba én pedig itthon leszek a picivel. Lassan ott tartok, ha ez nem változik, a kezébe sem veheti majd.

Köszi :)

2017. dec. 22. 09:59
 41/94 anonim ***** válasza:
48%
De nem értem milyen 10-20 millióról beszélsz albérlet ügyben. A legtöbb albérletbe való költözéshez befizetsz 2 havi kaukciót, és költözhettek. Ennyi. Nem kell rögtön lakást venni.
2017. dec. 22. 12:03
 42/94 A kérdező kommentje:
Várandósan a nők direkt szoktak szagoktól hányni, igen :D Nem szoktam ott hagyni, de csak az én dolgom elmosni?
2017. dec. 22. 12:03
 43/94 anonim ***** válasza:
26%

Na arra nem válaszol, miért nem mennek albiba :)

Kétlem, hogy bármit is fizettek

2017. dec. 22. 12:04
 44/94 anonim ***** válasza:
27%

tudod kérdező, az a baj, hogy a kérdésedből már alap infókat kihagytál. most meg csodálkozol, hogy neked ugrottak. máskor tessék pontosan körülírni a szitut...

Inszol lakás? néném egy ilyenben lakik, elvált a léhűtő alkesz férjétől és oda menekült a gyerekkel. direkt úgy van a tömb kialakítva, hogy be se lehet csengetni, még kaputelefon sincs, meg kerítéssel van körberakva, hogy az anyákat ne zaklathassa senki.

amúgy tényleg, eddig hol laktatok???

2017. dec. 22. 12:05
 45/94 anonim ***** válasza:
17%
Tudod, kérdező, én az anyósommal lakom 20 éve. Külön laktunk, mi albérletben. De após beteg lett, mikor gyesen voltam, anyós nyugdíj előtt nem szívesen jött volna ápolásira. Ideköltöztünk. Após hamar meghalt sajnos, de mi maradtunk, mert nekünk így jó. Eszembe nem jutott volna, hogy ne mossak vagy mosogassak az anyósom után. Bocs, de otthon vagy egész nap, nem fért bele két plusz tányér?
2017. dec. 22. 12:06
 46/94 anonim ***** válasza:
23%

amúgy ha ennyire gusztustalan a ház, te tényleg odaszülsz???

nem baj, max a gyerek elkap valamit...

aki rendes anya(!) az nem szül ilyen helyre, hanem már tegnap elköltözött volna!!!

2017. dec. 22. 12:09
 47/94 A kérdező kommentje:

Miért ne fizetnénk? Tényleg nehéz olvasni? Le van írva feketén fehéren, hogy fizetünk! Ahogy az is, hogy nem derogál elmosni utána azt a 2 edényt! De nem fogom én kiszedegetni az ágyából a napok óta ott hagyott tányért, ugyanis nem hozza ki a mosogatóba se! Takarítok utána, mosok rá, főzök rá, fizetünk neki és helyette, ő pedig a szennyesét is kiválogatja, hogy a miénket ne kelljen kimosnia, értitek?

Nekiálltam már albérletet keresni, de erről nem dönthetek egyedül!

2017. dec. 22. 12:11
 48/94 anonim ***** válasza:
22%

Szoval mint tobbszor irod mar, azota szabadult el a pokol, miota te bekoltoztel pasid anyjanak a hazaba. Gondolkozz mar er, hogy miert is.

Szegeny nore depressziot hoztal.

2017. dec. 22. 12:12
 49/94 anonim ***** válasza:
55%

miért nem dönthetsz? mész és kész

párod itt akar gyereket nevelni??? ha igen, akkor jól megszívtad

2017. dec. 22. 12:13
 50/94 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen nehéz értelmezni, amit leírok?! Nem mióta beköltöztem, hanem MIÓTA GYESEN VAGYOK ITTHON ÉS NEM DOLGOZOM. Bonyolult különbséget tenni a kettő között???
2017. dec. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!