Igénytelen anyóssal mit tudok kezdeni?
Párommal és az anyósommal élünk egy lakásban. Éppen most várjuk a pici babánkat. Sajnos az anyósommal viszont nem tudunk mit kezdeni. Házimunkát abszolút nem végez. Ha netán eszébe jut mosni, mert a szobájában a szétdobált ruháktól már lépni nem tud, akkor is csak a sajátját mossa ki. Wc után egész egyszerűen nem mos kezet /pedig rászólunk/, utána a hűtőben turkál, nyúl mindenhez. Ez már alapból visszataszító, de még tejérzékeny is, ennek ellenére ugyanúgy fogyasztja, ami egyet jelent azzal h sokszor összefssa a wc-t is. Az, hogy napokig ugyanaz van rajta, már a legkisebb baj. Az inkább, hogy a tusfürdőjén ül a por a fürdőnben. Munka után az első dolga kaját szedni, amit bevisz az ágyba, eszik és alszik. Zuhany nyista, ahogy reggel sem. A koszos edényekkel alszik egy ágyban, van, hogy hetek után hozza ki a mosogatóba. Persze elmosni már derogál neki. Meg lett kérve, hogy mossa el, mert én hánytam a szagától...simán közölte, hogy nem mossa és bement dögleni. Most még lázas beteg is, de a kézmosás, se másféle higiéniai dolog nem működik nála. Sokszor beszéltünk vele, párom már a hangját is felemelte, de mindig azt kapjuk h azt csinál, amit akar.
Kezdem azt hinni, hogy víziszonya van. Se nem használja, inni se nagyon issza, max éjjel. Ha bor folyna a csapból, biztos értékelné.
Hónapok után jutott el odáig, hogy a sok "ugatás" eredményeképpen legalább a lakásban nem gyújt rá.
Elköltözni egyelőre sajnos nincs lehetőségünk, de mindenképp el szeretnénk. Az a helyzet, hogy már nagy a pocakom és nemigen tudom sokáig csinálni az állandó csuszkolást. Párom sokat segít, pedig rengeteget dolgozik. Előre félek, mi lesz, mikor elmegy anyósom nyugdíjba én pedig itthon leszek a picivel. Lassan ott tartok, ha ez nem változik, a kezébe sem veheti majd.
Köszi :)
Igen a lényeg tényleg az, hogy miért kell más nyakára szülni, jol látod! ;)
Az ö háza, ha nem tetszik, költözzetek el.... ja hogy arra neü telik, de gyereket csinálni ész nélkül a semmire nagyon megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!