Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek anyóssal?

Mit tennétek anyóssal?

Figyelt kérdés
Szeretném megkerdezni,hogy ti mit tennétek,anyósom a fejébe vette,hogy a pár honapos babátokat minden nap szeretné látni születésétől fogva es kb.reszt akar venni mindenben...egy darabig ment ez így,de elég...
2017. szept. 15. 08:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Óvatosan elmagyarázni neki, hogy neked ez így nem jó, szereted őt nagyon, sok belőle. Ha nagyon félsz a reakciótól, kérd párod segítségét a beszélgetésben.
2017. szept. 15. 08:12
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk eleve nem engedtem volna. Most hónapok után már nem nagyon tudsz mit tenni. Apukanak amúgy mi a véleménye erről?
2017. szept. 15. 08:18
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Sertodes ide vagy oda, nem neki szultel. Kell annyi ver legyen odabent hogy megmondd neki. Ha zavar tegy ellene. Ilyen egyszeru. Pillanatnyilag nem fog jol esni neki. De majd lenyugszik
2017. szept. 15. 08:24
 4/33 A kérdező kommentje:

Apuka édesanya párti...ezert is nehéz a dolgom.

Csak jogom van-e ebben korlátozni a mamát,amikor minden vágya,hogy unokával legyen?

Nekem ez amugy így nagyon nem jo,mert rámegy a kapcsolatunkra.

2017. szept. 15. 08:27
 5/33 anonim ***** válasza:
96%

Talán,az elejèn a csökkentésre koncentrálnék,ha jönne megmondod,hogy mama ma nem lesz jò mert (jön a baràtnőm stb...).

Az én barátnőmnél volt nem ilyen de hasonlò,ő kerek perec megmondta,hogy fáradt és szeretne a kis csaladdal 3asban lenni. Javaslom neked is,szeretjük mama,de szükségünk van a 2esben,ill. 3asban töltött időre is,szeretném,hogy jöjjön de picit lennénk máshogy is.

Remelém sikerrel jàrsz majd. De az,hogy a férjed anyuka pàrti,és nem a te érdeked nézi elég érdekes,én biztos megmondanâm neki,hogy akkor "költözhet anyukâhoz".

2017. szept. 15. 08:37
 6/33 anonim ***** válasza:
96%

Csak jogom van-e ebben korlátozni a mamát,amikor minden vágya,hogy unokával legyen?

Igen jogod van korlátozni miután a mama minden áldott nap ott akar lenni....nektek is van saját életetek és legyen neki is,ez a minden napi dolog túlzás és elég terhes.

Szépen meg lehet neki mondani,hogy örülsz neki meg mindenki örül neki és szívesen is látod,de nem folyamatosan minden nap

2017. szept. 15. 09:12
 7/33 anonim ***** válasza:
94%

Már ennél a kijelentésnél kiröhögtem volna.

Még mit nem. Mondd el neki határozottan, hogy nem neki szültél, a gyereknek pedig két szülője van.

A férjednek ideje eldönteni, mi a fontosabb neki, mert ez így nem mehet.

Gyorsan csinálj rendet, minél előbb annál jobb.

2017. szept. 15. 09:20
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

Engem nagyon zavarna, ha mindennap ott lenne. De ugyanígy a saját anyukám társaságára sem vágynék mindennap, pedig szeretem.

Én már az elején sem mentem volna bele. Az unokája, nem a gyereke, akivel mindennap együtt kell lennie.

Szerintem ez kissé beteges.

Megmondanám, hogy hagyjon érvényesülni és ne telepedjen rám, mert nem lesz jó vége. És baromira nem érdekel, hogyha megsértődik, legalább akkor nem jön egy ideig :D

2017. szept. 15. 09:24
 9/33 acelsziv ***** válasza:
94%

Ez van ha anyuci pici fiával élsz együtt...

Nagyon nehéz dolgod lesz, ha ezen az állapoton változtatni akarsz. Esélyes, hogy a házasságod is rámegy.

2017. szept. 15. 09:46
 10/33 anonim ***** válasza:
94%
Költöztesd be anyukádat, kérd meg, hogy mindig legyen a férjed nyomában és mindenbe szóljon bele, amit csinál. Aztán kérdezd meg a férjedet, hogy mennyire élvezi :) Ha tetszik neki, akkor jöhet az ő anyja is. Ha nem, akkor maradjon otthon az anyós.
2017. szept. 15. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!