Mit tennétek anyóssal?
Figyelt kérdés
Szeretném megkerdezni,hogy ti mit tennétek,anyósom a fejébe vette,hogy a pár honapos babátokat minden nap szeretné látni születésétől fogva es kb.reszt akar venni mindenben...egy darabig ment ez így,de elég...2017. szept. 15. 08:06
31/33 A kérdező kommentje:
Huuu,ezt ezerszer kell elovasnom,annyira jot es szerintem igazat írtál!!!
2017. szept. 16. 23:25
32/33 anonim válasza:
Jaj, alapvetoen megertem amit irsz,bar en meg olyan sokat adnek ha unokazni akarna.
Ehhez nekem tobb reszletre lenne szuksegem,ugyertem a szomszedom is ezen "nyafog",mert a mama tejszeletet vesz, elakarja vinni a 3 _ 5 ev alatti picit mindennap a jatszora, es ok kitalaltak,hogy 1 hetvegen johet a mama, mert a tobbi csaladi hetvege, kozben pedig csomoszor ovis tarsak hozzak a gyerekeit haza,vagy a csaj tesoja a mama meg itt ragja a kuszobot.
(Mind egy utcaban lakunk) na mindegy, szoval en meg ezert sokat adnek, mert nagyon nehez nagyszulo nelkul, (nekunk messze vannak)
De persze megertelek, ha beleszol stb,de onmagaban az, h unokazik sztem nem bun...
33/33 A kérdező kommentje:
Igen,ezt a nézetet is megértem.Sokan örülnének,ha segítenének a nagyszülők,csak a sok sem jó.A gyerekemet en szeretném nevelni,es ha kell segítség akkor majd szólok!Az önző segíteni akarás,es nyomulas szörnyű fojtogató erzes,azzal vegyítve,hogy az unokaban akarja feltalálni az eletet.
2017. szept. 17. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!